Αναζήτηση

«Τεχνικές Εκτύπωσης σε T-Shirt» ημερίδα & workshop Μεταξοτυπίας από το ΣΕΜΕ

«Τεχνικές Εκτύπωσης σε T-Shirt» ημερίδα & workshop Μεταξοτυπίας από το ΣΕΜΕ

Το Σωματείο Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος (ΣΕΜΕ), υπό την αιγίδα της FESPA, διοργανώνει ημερίδα & workshop Μεταξοτυπίας με τίτλο «Τεχνικές Εκτύπωσης σε T-Shirt».

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017 και ώρα 10.30, στο πλαίσιο της έκθεσης GRAPHICA 2017, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας. Χορηγοί της ημερίδας είναι οι εταιρείες FEROCHROME, GRAPHICAEXPO και ΑΕΝΤΕΠ ΑΕΒΕ.

 

*Λόγω του περιορισμένου αριθμού συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας βάσει των προεγγραφών. Εάν από την επιχείρησή σας επιθυμείτε να συμμετάσχουν στην ημερίδα, περισσότερα του ενός ατόμου, παρακαλούμε συμπληρώστε την φόρμα ξεχωριστά για κάθε συμμετέχοντα ή συμμετέχουσα.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το ΣΕΜΕ ή το ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ το οποίο έχει αναλάβει την υλοποίηση και την προώθηση της ημερίδας & του workshop.

ΣΕΜΕ
Τηλ.: 210.81.45.450
member@seme.gr
www.seme.gr  

ΒΙΒΛΙΟ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΤΕΧΝΩΝ
Τηλ.: 210.99.69.891
contact@graphicarts.gr
www.graphicarts.gr

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top