Αναζήτηση

ΤΗΕ ΚOMPANY: Αναλαμβάνει τη Στρατηγική Επικοινωνίας της Διαμαντής Μασούτης ΑΕ

ΤΗΕ ΚOMPANY: Αναλαμβάνει τη Στρατηγική Επικοινωνίας της Διαμαντής Μασούτης ΑΕ

Δελτίο Τύπου  |  Μάιος 2023

H THE KOMPANY, εταιρεία Στρατηγικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, με χαρά καλωσορίζει τον νέο συνεργάτη της, την Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., μια αμιγώς ελληνική εταιρεία που διατηρεί 47 χρόνια αναλλοίωτο τον οικογενειακό της χαρακτήρα, ενώ αποτελεί μια από τις πρώτες εταιρείες του κλάδου πανελλαδικά και τον market leader στη Βόρεια Ελλάδα.

Αξιοποιώντας τα συγκριτικά πλεονεκτήματά της Μασούτης Α.Ε. στην ελληνική αγορά και στον retail κλάδο που δραστηριοποιείται, η THE KOMPANY αναλαμβάνει τη συνολική Στρατηγική της Επικοινωνία προς τα κοινά ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα, μέσα από τον σχεδιασμό και την υλοποίηση στοχευμένου πλάνου επικοινωνίας, αλλά και μέσα από ένα σύνολο υπηρεσιών, όπως διευρυμένη λειτουργία Γραφείου Τύπου, Media Relations, Influencers Marketing, Internal Communication και διαμόρφωση πλάνου Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, στοχεύουμε να επικοινωνήσουμε τα στοιχεία του DNA της Μασούτης Α.Ε. που προκύπτουν από την επιχειρηματική ηθική της και από αξίες όπως ποιότητα, ασφάλεια, φροντίδα, εμπιστοσύνη, καινοτομία, αλλά και μια αμιγώς ανθρωποκεντρική φιλοσοφία που διέπει τον Οργανισμό στο σύνολό του.

Ο Κώστας Τσολάκης, Founder & CEO της ΤΗΕ KOMPANY δήλωσε: «Η νέα συνεργασία έρχεται σε μια ευτυχή συγκυρία και για τις δύο πλευρές. Από τη μία η Μασούτης Α.Ε. που έχει μπει σε μια περίοδο εξωστρέφειας, υλοποιώντας ένα διευρυμένο επενδυτικό πλάνο και από την άλλη η THE KOMPANY που ενισχύει την παρουσία της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό και απαιτητικό κλάδο του retail μέσα από νέες, εξαιρετικές, αλλά και ιδιαιτέρως απαιτητικές συνεργασίες. Στόχος αυτής της «συνάντησης» είναι μέσα από την εμπειρία και την τεχνογνωσία μας, να αναδείξουμε το Όραμα και να επικοινωνήσουμε τις Αξίες που διαφοροποιούν την Μασούτης Α.Ε. στον κλάδο του retail. Δομικά στοιχεία που συνθέτουν ένα ισχυρό αποτύπωμα. Για εμάς αποτελεί τιμή και ταυτόχρονα πρόκληση να δουλέψουμε προς την επόμενη μέρα της Μασούτης Α.Ε.»


Λίγα Λόγια για την ΤΗΕ ΚΟΜPANY

Η The Kompany είναι μια εταιρεία Στρατηγικής Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, που προσφέρει υπηρεσίες corporate & brand communication, με μια ολιστική προσέγγιση προσαρμοσμένη πάντα στο DNA των οργανισμών που αναλαμβάνει, αλλά και στην εκάστοτε ανάγκη που καλείται να εξυπηρετήσει, αξιολογώντας και αξιοποιώντας τάσεις της εποχής.

Η ομάδα της αποτελείται από εξειδικευμένους επαγγελματίες και συμβούλους επικοινωνίας με πολυετή εμπειρία, που σχεδιάζουν την στρατηγική εταιρικής επικοινωνίας και την υλοποιούν οργανωμένα και μεθοδικά μέσα από στοχευμένες για τον κάθε οργανισμό ενέργειες με 360ο χαρακτήρα και σύγχρονο αποτύπωμα.

Συγκεκριμένα, οι υπηρεσίες που παρέχει είναι: Στρατηγική Επικοινωνίας | 360ο Εταιρική & Brand Eπικοινωνία | Γραφείο Τύπου & Media Relations | Στρατηγική Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης | Στρατηγική Social Media | Crisis Management | Event Management | Influencers Marketing.

Περισσότερες πληροφορίες: www.thekompany.gr | LinkedIn | Ιnstagram | Facebook

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top