Αναζήτηση

Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ανανεώνει για 5 χρόνια τη συνεργασία του με τη Xerox για τη διαχείριση των εκτυπωτικών του αναγκών.

Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη ανανεώνει για 5 χρόνια τη συνεργασία του με τη Xerox για τη διαχείριση των εκτυπωτικών του αναγκών.

Οι ευφυείς λύσεις εργασίας της Xerox βελτιώνουν την παραγωγικότητα και μειώνουν τα κόστη, με τη βοήθεια έξυπνων εφαρμογών.  

Ένας από τους κορυφαίους οινοπαραγωγούς της Ελλάδας, το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, επέλεξε τα Intelligent Workplace Services της Xerox, μια σειρά από υπηρεσίες που ξεπερνούν κατά πολύ τα παραδοσιακά Managed Print Services (MPS), με στόχο την ακόμη μεγαλύτερη βελτίωση της παραγωγικότητας.

Στο πλαίσιο αυτής της πενταετούς συνεργασίας, η Xerox θα εισάγει στα κεντρικά γραφεία του κορυφαίου οινοποιού εκτυπωτές και πολυλειτουργικούς εκτυπωτές, με ενσωματωμένη την πρωτοποριακή τεχνολογική πλατφόρμα ConnectKey® και έξυπνες εφαρμογές. Έτσι, οι εκτυπωτές του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη μετατρέπονται σε ευφυείς "βοηθούς εργασίας", που αυτοματοποιούν με ασφάλεια διαδικασίες όπως η αυτόματη μετάφραση εγγράφων σε περισσότερες από 45 γλώσσες, με την εφαρμογή Xerox Easy Translation Service.

Ο Γεράσιμος Λαζαρίδης, Business Development Manager του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη Α.Ε. δήλωσε σχετικά: "Τα τελευταία πέντε χρόνια, η Xerox μας βοήθησε να αυξήσουμε την παραγωγικότητά, να χαμηλώσουμε τα κόστη παραγωγής εγγράφων και να ενισχύσουμε την ασφάλεια της πληροφορίας. Αυτά τα αποτελέσματα, σε συνδυασμό με τις νέες, καινοτόμες τεχνολογίες της Xerox, κατέστησαν την ανανέωση της συνεργασίας μας μια φυσική επιλογή. Είμαστε σίγουροι ότι η Xerox θα μας βοηθήσει να επιταχύνουμε τις προσπάθειές μας στο δρόμο προς τoν ψηφιακό μετασχηματισμό".

"Η ανανέωση του συμβολαίου μας με το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη αποτελεί έμπρακτη επιβεβαίωση της δύναμης της πλατφόρμας ConnectKey, της εξελιγμένης εμπειρίας που αυτή επιφυλάσσει για τον χρήστη, αλλά και της φροντίδας που προσφέρουμε στους πελάτες μας" είπε ο Χάρης Τράμπας, Διευθυντής Marketing και Πωλήσεων της Xerox Hellas. "Με τα Intelligent Workplace Services της Xerox θα βοηθήσουμε το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη να προωθήσει την καινοτομία στον χώρο εργασίας και να δημιουργήσει ένα περιβάλλον νέας γενιάς για τη διαχείριση των εγγράφων και των πολύτιμων δεδομένων της".

H ανανέωση της συνεργασίας μεταξύ του Κτήματος Κώστα Λαζαρίδη και της Xerox έγινε με τη συμβολή της Copygraff, επίσημου αντιπροσώπου της Xerox στη Βόρεια Ελλάδα.

 

Σχετικά με τη Xerox

Στην εποχή της ευφυούς εργασίας, δε σκεφτόμαστε απλά το μέλλον. Tο δημιουργούμε! Η Xerox είναι ένας ηγέτης στο χώρο της Τεχνολογίας, που εστιάζει στη διασταύρωση του φυσικού με τον ψηφιακό κόσμο. Χρησιμοποιούμε αυτοματοποίηση και προσωποποίηση επόμενης γενιάς, για να επαναπροσδιορίσουμε την παραγωγικότητα, να προωθήσουμε την ανάπτυξη και να κάνουμε τον κόσμο πιο ασφαλή. Κάθε μέρα, οι καινοτόμες τεχνολογίες μας και οι ευφυείς εργασιακές λύσεις μας - Powered by Xerox®- βοηθούν τον κόσμο να επικοινωνεί και να εργάζεται καλύτερα.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Χάρης Μπάκας, Xerox Hellas 
210-9307422
www.xerox.gr 

Sonia Panchal, Public Relations, Xerox
+44 (0)7713 191581,
sonia.panchal@xerox.com 

Χριστίνα Κουτρομάνου, H + Κ Strategies, 
210-6281800
christina.koutromanou@hkstrategies.com

 

Το Xerox® είναι εμπορικό σήμα της Xerox στις Ηνωμένες Πολιτείες και / ή σε άλλες χώρες.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top