Αναζήτηση

Το μέλλον της μεταξοτυπίας στο transfer!

Το μέλλον της μεταξοτυπίας στο transfer!

Δελτίο τύπου | 05-10-2023 

Η Printop Hellas φέρνει την INO Ziri στην Ελλάδα και καλεί όλες τις εκτυπωτικές μονάδες transfer να κάνουν το επόμενο βήμα στο μέλλον.
Μια νέα συνεργασία ξεκίνησε μεταξύ της INO Ziri από την Σλοβενία και της Printop Hellas.

Η INO Ziri είναι μια κατασκευαστική εταιρεία μηχανών μεταξοτυπίας, ειδικών για transfer. Η παραγωγική γραμμή που έχει αναπτύξει για transfer μεταξοτυπίας φέρνει νέα δεδομένα αυτοματισμού στην εκτύπωση. Η γραμμή παραγωγής της ΙΝΟ περιλαμβάνει τον τροφοδότη, τη μηχανή μεταξοτυπίας, τη ζαχαριέρα, τον φούρνο και το stacker. Με την επιλογή της INO δίνεται ένα τέλος στους χαμένους χρόνους για το set up της εκάστοτε δουλειάς. Η μηχανή βρίσκει μόνη της συμπτώσεις με τη βοήθεια καμερών και αισθητήρων εκμηδενίζοντας τα 15-20 λεπτά που θα κόστιζε σε χρόνο αλλά και χρήμα το set up. Η μηχανή προσφέρει frame lock και squeegee lock για εύκολη τοποθέτηση κι είναι πλήρως αυτοματοποιημένη για να χρειάζεται μόλις 0,5 άτομα για την λειτουργία της. Ανάμεσα στα πολλά θετικά της παραγωγικής γραμμής της INO συμπεριλαμβάνεται και η άμεση ανταπόκριση της εταιρείας για την επίλυση τεχνικών θεμάτων που ενδεχομένως να προκύψουν, μέσω του application που δημιούργησαν, ειδικά και μόνο, για τους πελάτες της.

Η INO Ziri δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο, με περισσότερες από 150 εγκαταστάσεις μηχανών παγκοσμίως, εκ των οποίων οι 50 μηχανές έχουν εγκατασταθεί στην Ευρώπη, με τα νούμερα συνεχώς να αυξάνονται. Οι μηχανές της είναι κατασκευασμένες βασιζόμενες στη πολυετή εμπειρία της εταιρείας στο χώρο, καθιστώντας τες από τις καλύτερες επιλογές που υπάρχουν στην παγκόσμια αγορά. 

Η Printop Hellas, με 30 χρόνια εμπειρίας στο χώρο των εκτυπώσεων και ειδικά της μεταξοτυπίας, φέρνει στη πόρτα σας λύσεις και επιλογές οι οποίες, ίσως, φάνταζαν μακρινές. Μπορούμε μαζί να πάμε ένα βήμα παραπέρα την εκτύπωση στην Ελλάδα και να ανοίξουμε νέους δρόμους επιτυχίας σε κάθε εκτυπωτική μονάδα.


Γιατί να επιλέξω INO;

  • Μέσω του touch panel της μηχανής μπορείτε να ρυθμίσετε τα πάντα, κάθε μέρος της παραγωγικής γραμμής ξεχωριστά, από τη μηχανή μεταξοτυπίας, τη τοποθέτηση της ζάχαρης έως το λιώσιμο της στο φούρνο και το αυτόματο stacker. Κάθε κομμάτι της παραγωγικής γραμμής επικοινωνεί με την υπόλοιπη γραμμή μεγιστοποιώντας την ασφαλή λειτουργία αλλά και την καλύτερη επίλυση τυχόν προβλημάτων.
  • Η μηχανή βρίσκει αυτόματα τις συμπτώσεις, ο χρήστης απλώς τοποθετεί το τελάρο.
  • Αυτόματο κλείδωμα του τελάρου αλλά και της σπάτουλας.
  • Οι χρήστες μπορούν να μάθουν να λειτουργούν τη μηχανή μέσα σε μερικές μέρες. 
  • Ένας χρήστης είναι αρκετός για να χειριστεί 2 αυτόματες μηχανές.
  • Αποθήκευση των ρυθμίσεων που έχετε χρησιμοποιήσει σε κάθε δουλειά ώστε να την επαναλάβετε με τις ίδιες ακριβώς ρυθμίσεις, κρατώντας σταθερή την ποιότητα της δουλειάς σας.
  • Άμεση ανταπόκριση των τεχνικών της εταιρείας μέσω του application που έχει δημιουργήσει για το σκοπό αυτό.

H INO Ziri δραστηριοποιείται και σε 2 ακόμη τομείς, στην εκτύπωση γυαλιού με μεταξοτυπία αλλά και στους αυτοματισμούς.

INO ZIRI ο δρόμος για το αύριο!

Το site της INO Ziri για περισσότερες πληροφορίες https://ino-ziri.si/
Το site της Printop Hellas https://www.printop.gr/

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top