Αναζήτηση

Το πρώτο WallPen E2 ήρθε στην Ελλάδα

Το πρώτο WallPen E2 ήρθε στην Ελλάδα

Η πρώτη παγκόσμια εγκατάσταση του κάθετου εκτυπωτή WalPen Ε2 έγινε στην Ελλάδα στην εταιρεία Σκριμηζέας ΑΕ.

Το νέο WallPen E2, o γερμανικής προέλευσεως εκτυπωτής για οποιαδήποτε κάθετη επιφάνεια, που έχει κλέψει τις εντυπώσεις στον κόσμο των γραφικών τεχνών και της διακόσμησης είναι διαθέσιμος προς πώληση στην Ελλάδα.

Η πρώτη εγκατάσταση παγκοσμίως έγινε στην Αθήνα από την NMD Τechnologies στην εταιρεία ΣΚΡΙΜΙΖΕΑΣ ΑΕ.  

O WallPen E2, είναι ο μόνος εκτυπωτής κάθετης επιφάνειας στην Ελλάδα που συγκεντρώνει όλα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά για υψηλού επιπέδου εκτυπώσεις σε κάθετες επιφάνειες με την εγγύηση της γερμαντικής τεχνολογίας.  

Ο συγκεκριμένος εκτυπωτής έχει την δυνατότητα να εκτυπώσει μέχρι 16 τ.μ. την ώρα με απεριόριστο μήκος εκτύπωσης.  Εκτυπώνει σε τοίχο, γυαλί, ξύλο, plexiglas και άλλου είδους κάθετες επιφάνειες. Εκτυπώνει σε όλα τα χρώματα ενώ υπάρχει και η έξτρα δυνατότητα χρήσης λευκού χρώματος εξασφαλίζοντας  την δυνατότητα  εκτύπωσης σε σκούρες επιφάνειες. Είναι το ιδανικό μηχάνημα για τις πιο ευφάνταστες διακοσμήσεις σε οικίες και καταστήματα, εκτυπώσεις επιγραφών  και άλλες εφαρμογές.

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top