Αναζήτηση

Το VISION CI της BOBST Group γιορτάζει ένα χρόνο εξαιρετικές επιδόσεις

Το VISION CI της BOBST Group γιορτάζει ένα χρόνο εξαιρετικές επιδόσεις

Η BOBST Group γιορτάζει με περηφάνια την πρώτη επέτειο του VISION CI, μέρος της κορυφαίας στην αγορά σειράς εκτυπωτικών μηχανών εύκαμπτης συσκευασίας.

Όλοι όσοι σχετίζονται με την BOBST χαίρονται που το VISION CI εκπληρώνει τις προσδοκίες των πελατών, βρίσκοντας επιτυχία παντού, από τη Νοτιοανατολική Ασία έως την Αφρική, την Ευρώπη και τη Νότια Αμερική, καλύπτοντας κάθε ήπειρο του κόσμου. 

Το καινοτόμο BOBST VISION CI κυκλοφόρησε προσφέροντας την καλύτερη απόδοση σε όλα τα μήκη παραγωγής, για ένα ευρύ φάσμα υποστρωμάτων. Διαθέτει τεχνικές καινοτομίες και αυτοματισμούς που διασφαλίζουν την επαναλαμβανόμενη συνέπεια της διαδικασίας και ελάχιστη σπατάλη. Είναι ιδανικό για επαγγελματίες που θέλουν να προσθέσουν ένα ισχυρό, ευέλικτο και αξιόπιστο εργαλείο παραγωγής στην επιχείρησή τους.

Το BOBST VISION CI διαθέτει σύστημα κυλίνδρων που ανοίγουν και κλείνουν αυτόματα, εξοπλισμένο με σύστημα προ-φόρτισης που εξασφαλίζει τη μέγιστη σταθερότητα. Σε συνδυασμό με το smartSET, μειώνεται η σπατάλη υποστρωμάτων και αναλώσιμων κατά την εκκίνηση και την αλλαγή εργασίας.


Η παραγωγικότητα βελτιώνεται από τον αυξημένο χρόνο λειτουργίας, χάρη στην προηγμένη τεχνολογία δύο συστατικών που χρησιμοποιείται στην κατασκευή του συστήματος μελανώματος (doctor blade,  που λειτουργεί παράλληλα με τα συστήματα έξυπνου μελανιού και εύκολου καθαρισμού). Το BOBST VISION CI διαθέτει επίσης βέλτιστη απόδοση στεγνώματος και εξοικονόμηση ενέργειας, χάρη στη σήραγγα διπλής τεχνολογίας που λειτουργεί παράλληλα με ένα σύστημα ανάκτησης θερμότητας. Το μηχάνημα διατίθεται σε 8 ή 10 χρώματα, το καθένα με ένα ευρύ φάσμα τυπικών επιλογών. 

Το BOBST VISION CI μπορεί να εκτυπώσει σε μια ευρεία γκάμα υποστρωμάτων σε διαφορετικά πάχη, παρέχοντας σταθερά εξαιρετική εκτυπωτική ποιότητα με μελάνια διαλύτη και νερού. Επίσης είναι πολύ φιλικό προς τον χειριστή, διασφαλίζοντας και με αυτόν τον τρόπο την υψηλή παραγωγικότητα του μηχανήματος.

Αυτή είναι μόνο η αρχή για το BOBST VISION CI στην εκτύπωση CI-Flexo. Το VISION CI θα βελτιωθεί περαιτέρω με λειτουργίες αιχμής όπως το smartGPS και πολλά άλλα στο εγγύς μέλλον.

https://media.bobst.com/elen/releases/detail/article/1647332889-bobst-groups-vision-ci-celebrates-one-year-of-best-in-class-performance/

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top