Αναζήτηση

Τρία κοπτικά μοντέλα για τις αγορές των εκτυπώσεων, συσκευασίας & επιγραφών από τη Valiani στη Fespa

Τρία κοπτικά μοντέλα για τις αγορές των εκτυπώσεων, συσκευασίας & επιγραφών από τη Valiani στη Fespa

Η ιταλική κατασκευάστρια Valiani, με εμπειρία 50 ετών στο σχεδιασμό και κατασκευή ευέλικτων επίπεδων κοπτικών και εξαγωγική δραστηριότητα σε 80 χώρες, θα συμμετέχει στη Fespa με το ανανεωμένο χαρτοφυλάκιό της.

Στο περίπτερο της Valiani, οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά τρία από τα νεότερα μοντέλα κοπής που έχει παρουσιάσει η εταιρία: το Omnia, αυτόματη λύση κοπής με τροφοδότη φύλλων και πατάρι εξαγωγής, το Integra, για κοπή και χάραξη ευρείας γκάμας υλικών και το Invicta, entry-level λύση για τις αγορές των εκτυπώσεων και συσκευασίας.

Omnia 100: H πρώτη κοπτική μηχανή αυτόματης τροφοδοσίας της Valiani για σχήμα 75 x 105cm, σχεδιασμένη να λειτουργεί ανεξάρτητα όλη μέρα και νύχτα χωρίς την παρουσία χειριστή. Το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με έναν τροφοδότη φύλλων 20cm, δύο κεφαλές κοπής και χάραξης, ιμάντα μεταφοράς και πατάρι εξαγωγής.

Integra 160: Το τελευταίο μοντέλο της Valiani είναι ένα επίπεδο κοπτικό εξοπλισμένο με 1 kW router, κατάλληλο για επεξεργασία φύλλων σύνθετου αλουμινίου, ακρυλικού, χοντρού PVC forex πέραν των τυπικών υλικών για εφαρμογές συσκευασίας.

Invicta 120: Συμπαγές και απίστευτα ευέλικτο, αυτό το μηχάνημα είναι ιδανικό για παραγωγή δειγμάτων κουτιών και πρωτοτύπων συσκευασίας καθώς και για κοπή/χάραξη αυτοκόλλητων ετικετών, φιλμ και πλακών βερνικιού.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top