Αναζήτηση

Virtual.drupa 2021 - Η Heidelberg παρουσιάζει την αυτόνομη παραγωγή εκτύπωσης με ολοκληρωμένες λύσεις end-to-end

Virtual.drupa 2021 - Η Heidelberg παρουσιάζει την αυτόνομη παραγωγή εκτύπωσης με ολοκληρωμένες λύσεις end-to-end

Ο κατασκευαστικός οίκος Heidelberger Druckmaschinen AG (Heidelberg) παρουσιάζει το χαρτοφυλάκιο λύσεων για αυτόνομη εκτύπωση στην virtual.drupa 2021, η οποία θα πραγματοποιηθεί από τις 20 έως τις 23 Απριλίου με διοργανωτή τη Messe Düsseldorf. 

Στο  Exhibition Space για παράδειγμα  η Heidelberg θα παρουσιάσει τις καινοτομίες των προϊόντων της στους τομείς της εμπορικής εκτύπωσης, της ετικέτας και της συσκευασίας. Ένα από τα σημαντικά είναι η βελτιωμένη ιδέα Push to Stop για αυτόνομη εκτύπωση με λύσεις από άκρο σε άκρο, η οποία μεταφέρει το Smart Print Shop σε ένα εντελώς νέο επίπεδο. Η Heidelberg παρουσιάζει την πλήρως αυτοματοποιημένη παραγωγή offset - από την αποδοχή της εργασίας έως και την μετεκτύπωση, συμπεριλαμβανομένης της πλήρως αυτόματης διαχείρισης των εκτυπωτικών πλακών, εκτοξεύοντας την παραγωγικότητα της εμπορικής εκτύπωσης και της εκτύπωσης συσκευασιών στο εξαιρετικά δημοφιλές σχήμα  70 x 100.

Στην virtual.drupa 2021, η Heidelberg παρουσιάζει πλήρως αυτόνομη παραγωγή εκτύπωσης με ολοκληρωμένες λύσεις end-to-end  – από το αρχείο pdf έως τα τακτοποιημένα διπλωμένα φύλλα.

 

Στις 23 Απριλίου, η Heidelberg θα επιδείξει στους επισκέπτες της Virtual.drupa  Conference Area τους τρόπους ώστε τα τυπογραφεία να γίνουν πολύ πιο αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη. 

Μεμονωμένες συζητήσεις για διάφορα θέματα μπορούν να οργανωθούν με ειδικούς της Heidelberg στο Networking Plaza. Το Εργαλείο αντιστοίχισης «Matchmaking Tool» της Messe Düsseldorf συμβάλλει στη συγκέντρωση των διαλόγων βάσει των προφίλ, προτιμήσεων και ενδιαφερόντων.

Η Speedmaster XL 106 γενιάς 2020 διαθέτει όλα όσα χρειάζονται για την συστηματική αξιοποίηση των υψηλών επιπέδων απόδοσης. Περαιτέρω συστήματα έξυπνης βοήθειας και τεχνητής νοημοσύνης οδηγούν την πλοήγηση των χρηστών σε ένα εντελώς νέο επίπεδο.  

 

«Παρά το γεγονός ότι η φετινή drupa είναι μια εικονική εκδήλωση, παραμένει ένα σπουδαίο σημείο συνάντησης για τη βιομηχανία του κλάδου μας. Είμαστε εντυπωσιασμένοι με την ιδέα και ανυπομονούμε για πολλές νέες επαφές, να δούμε τόσο νέα όσο και οικεία πρόσωπα», επισημαίνει ο Ludwig Allgoewer, Head of Global Sales & Marketing  της Heidelberg. 

«Η virtual.drupa είναι μία από τις πολλές εκδηλώσεις πελατών, την φετινή χρονιά. Τον Μάρτιο, ξεκινήσαμε τη σειρά webinar HD4YOU. Τον Ιούνιο, συμμετέχουμε στην εμπορική έκθεση China Print στο Πεκίνο και παράλληλα διοργανώνουμε μια ψηφιακή εκδήλωση στην Ευρώπη. Μετά το καλοκαίρι, θα διοργανώσουμε για ακόμα μια φορά την Εβδομάδα Καινοτομίας “Innovation Week” στο Wiesloch-Walldorf, την οποία ελπίζουμε να μπορούν να παρακολουθήσουν οι πελάτες μας δια ζώσης αυτή τη φορά», προσθέτει. 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top