Αναζήτηση

Βραβεία εκτύπωσης 2020

Βραβεία εκτύπωσης 2020

Τα Printing Awards επιβραβεύουν την εκτυπωτική τελειότητα και καινοτομία Νέα βραβεία από την Boussias Communications και την HELGRAMED

Τα Printing Awards ξεκινούν με σκοπό να αναδείξουν τους πρωτοπόρους στη σύγχρονη Εκτύπωση, τις Γραφικές Τέχνες και την Τυπογραφία. Τα βραβεία διοργανώνονται για πρώτη φορά από την Boussias Communications με τη συνεργασία της HELGRAMED και τελούν υπό την αιγίδα της INTERGRAF. Επιπλέον, τα βραβεία τυγχάνουν ευρείας υποστήριξης τους σχετικούς φορείς του κλάδου, όπως ο ΣΥΒΙΠΥΣ, ο ΣΕΜΕΕ, και ο ΕΛΣΕΤ.

Τα βραβεία διακρίνονται σε 4 βασικούς πυλώνες βράβευσης και 60 επιμέρους κατηγορίες, αναδεικνύοντας την επένδυση των επιχειρήσεων του κλάδου σε εξειδικευμένες και ποιοτικές υπηρεσίες.

Πρόεδρος της κριτικής επιτροπής των βραβείων είναι ο Δρ. Αναστάσιος Πολίτης, καθηγητής γραφικών τεχνών και αντιπρόεδρος HELGRAMED, δήλωσε χαρακτηριστικά για τα βραβεία:

«Ξεκινούμε για πρώτη χρονιά φέτος αυτή την προσπάθεια, με σκοπό να αναδείξουμε και να επιβραβεύσουμε τους πρωτοπόρους στη σύγχρονη εκτύπωση, τις γραφικές τέχνες και την τυπογραφία, δηλαδή τις επιχειρήσεις εκείνες, οι οποίες μέσα στην ύφεση και παρά το γενικό αρνητικό κλίμα και την οικονομική συρρίκνωση των τελευταίων ετών, εκπροσώπησαν και συνεχίζουν να εκπροσωπούν τον κλάδο επάξια, επενδύοντας σε ποιοτικές και εξειδικευμένες υπηρεσίες και διατηρώντας θέσεις εργασίας. Εφόσον τα βραβεία θεσμοθετηθούν, θα έχουμε κάνει το πρώτο σημαντικό βήμα για τη δημιουργία ενός σημείου αναφοράς, όπου όλες οι επιχειρήσεις του κλάδου θα μπορούν με τη συμμετοχή τους, δηλαδή υποβάλλοντας τα έργα τους, να συμβάλουν στην αποτύπωση της δυναμικής και της ποιότητας της ελληνικής τυπογραφίας.»

Δηλώστε συμμετοχή εδω έως: Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019.

Ενημερωθείτε αναλυτικά για τις 60 κατηγορίες βράβευσης στην ιστοσελίδα των βραβείων: www.printingawards.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top