Αναζήτηση

Webinar «Σχεδιασμός Συσκευασιών: Από τη θεωρία στην πράξη»

Webinar «Σχεδιασμός Συσκευασιών: Από τη θεωρία στην πράξη»

Ο ΣΥΒΙΠΥΣ σε συνεργασία με το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων, του Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, διοργανώνουν στις 29 Φεβρουαρίου εκπαιδευτικό Σεμινάριο με θέμα τη «Σχεδίαση συσκευασιών: από την θεωρία στην πράξη».

Το Τμήμα Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων αποτελεί το μοναδικό Τμήμα στην Ελλάδα, στο οποίο διδάσκεται το επιστημονικό πεδίο του Σχεδιασμού Συσκευασιών.

Το πρόγραμμά της εκδήλωσης είναι το ακόλουθο:

12.00 – 12.02 Εισαγωγή (ΣΥΒΙΠΥΣ)

12.02 – 12.20, Καθηγητής Παναγιώτης Κυράτσης (Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Σχεδίασης Προϊόντων και Συστημάτων), Θέμα:  Unboxing Design

12.20 – 12.35, Θωμάς Λιώκος, Θέμα: Σχεδιασμός συσκευασίας σαμπάνιας ή ανθρακούχου νερού

12.35 – 12.50, Παναγιώτα Λίγκα, Θέμα: Ολιστική προσέγγιση στο σχεδιασμό συσκευασιών

12.50 – 13.03 , Βασίλειος Καλαμαράκης, Κωνσταντίνα Κέφου, Παναγιώτα Λίγκα, Θέμα: Σχεδιασμός πολυτελούς συσκευασίας - Συσκευασία αρώματος με τη χρήση τεχνολογιών AI

13.03 – 13.10, Q&A session

Οι ενδιαφερόμενοι να παρακολουθήσουν την εκδήλωση μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στο e-mail:info@pac.gr, προκειμένου να παραλάβουν κωδικούς εισόδου.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top