Αναζήτηση

Xeikon Café TV - Smart Labels

Xeikon Café TV - Smart Labels

Κάθε προϊόν μπορεί να γίνει έξυπνο εφαρμόζοντας μια ταυτότητα αναγνώσιμη από μηχανές στην ετικέτα ή τη συσκευασία του προϊόντος. Εγγραφείτε στην ειδική έκδοση του XEIKON CAFÉ TV με θέμα «Έξυπνες Ετικέτες», και ανακαλύψτε ότι οι έξυπνες ετικέτες φέρνουν τους καταναλωτές πιο κοντά στα προϊόντα.

Αυτή η διαδικτυακή εκδήλωση, που διοργανώνεται από την Xeikon & την UPM Raflatac, δίνει τη δυνατότητα τόσο στους ιδιοκτήτες εμπορικών σημάτων όσο και στους μεταποιητές να εξερευνήσουν τις λύσεις ψηφιακής εκτύπωσης και να κατανοήσουν σε ποιους τομείς θα μπορούσαν να ωφεληθούν σε ένα πλήρως εκτυπωτικό περιβάλλον.

Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020, 17:00 (ώρα Ελλάδας)

Online Εκδήλωση

Εγγραφείτε εδώ

 


 

Το Xeikon Café είναι μια εκδήλωση αφιερωμένη στην ψηφιακή παραγωγή όπου οι συμμετέχοντες μπορούν να μάθουν για συμπληρωματικές τεχνικές εκτύπωσης, να συνδεθούν με άλλους καινοτόμους κλάδους και να ανακαλύψουν νέες τεχνικές και εφαρμογές. Με ιδιαίτερη έμφαση στην εκπαίδευση, την έμπνευση και τη δικτύωση, η εκδήλωση έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσει τους επαγγελματίες εκτυπωτές να κατανοήσουν, να αξιολογήσουν και να βιώσουν την ψηφιοποίηση της παραγωγής και να τους επιτρέψουν να λάβουν συνειδητές επιχειρηματικές αποφάσεις. Μέσα από επιδείξεις, παρουσιάσεις, εργαστήρια και συζητήσεις, οι επισκέπτες λαμβάνουν ενημερωτικές πληροφορίες και συμβουλές σχετικά με τις καινοτομίες και τις τάσεις της βιομηχανίας.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top