Αναζήτηση

Zünd Experience Days

Zünd Experience Days

Περισσότεροι από 350 επισκέπτες από 36 χώρες αποδέχθηκαν την πρόσκληση της Zünd να συμμετάσχουν στις Zünd Experience Days στις εγκαταστάσεις της στο Altstätten της Ελβετίας. Η εκδήλωση έδωσε την δυνατότητα σε παλιούς και νέους πελάτες να ανακαλύψουν και να συζητήσουν νέες εφαρμογές και ευκαιρίες με τους ειδικούς της Zünd αλλά και άλλους χρήστες.  

Η ανάγκη για νέες δημιουργικές εφαρμογές, έξυπνες μεθόδους επεξεργασίας υλικών και αποτελεσματικά workflows μεγαλώνει καθημερινά. Παράλληλα, οι παροχείς υπηρεσιών του τομέα εκτύπωσης αναζητούν ευκαιρίες να επεκταθούν λειτουργικά σε νέες αγορές. Με σκοπό να καλύψει όλες αυτές τις ανάγκες η Zünd παρουσίασε ένα πολύπλευρο πρόγραμμα με προσανατολισμό την παραγωγή εκτύπωσης.

Στις Zünd Experience Days, μεταξύ άλλων συζητήθηκαν θέματα όπως η ενσωμάτωση της ψηφιακής κοπής στη ροή εργασίας, λύσεις για παραγωγή POP κατασκευών, αλλά και βέλτιστες πρακτικές για ψηφιακή εκτύπωση και φινίρισμα υφάσματος. Οι επισκέπτες έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον στα διάφορα προϊόντα ψηφιακής κοπής της Zünd και ενημερωθήκαν για τις τελευταίες αναβαθμίσεις λογισμικού των Zünd Cut Center και Zünd Design Center.  

Στις εκτενείς εγκαταστάσεις της Zünd παρουσιάστηκαν οι τελευταίες προσθήκες στην ευρεία γκάμα προϊόντων της. Σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές μεθόδους κοπής, οι επισκέπτες παρακολούθησαν νέες εφαρμογές όπως κοπή και σφράγισμα υφάσματος με τη νέα μονάδα Laser LM 100W, πλήρως αυτοματοποιημένες εφαρμογές κοπής με router, και ολοκληρωμένη παραγωγή κατασκευών σημείων πωλήσεων. Η νέα κάμερα OCC παρουσίασε μεγάλο ενδιαφέρον, έχοντας την δυνατότητα να εντοπίζει την θέση ενός σχεδίου στον χώρο κοπής σε πολύ μικρότερο χρόνο από τις άλλες κάμερες.

O CEO της Zünd Systemtechnik AG, Oliver Zünd, είπε σχετικά με την εκδήλωση: "Οι Zünd Experience Days 2017 αποτέλεσαν μία μοναδική ευκαρία για εμάς να δείξουμε στους καλεσμένους μας από όλο τον κόσμο ποια είναι η Zünd και να παρουσιάσουμε πολλές και ποικίλες πτυχές της ψηφιακής κοπής. Κύριος στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανεκτίμητη προσωπική συναναστροφή μεταξύ των πελατών μας. Αυτό αποτελεί έναν πολύ καλό τρόπο για εμάς να μάθουμε περισσότερα για τις ανάγκες των πελατών μας και τις προσδοκίες τους, και έτσι να συνέχισουμε να προσφέρουμε τις βέλτιστες λύσεις για αυτούς."

Η Zünd ευχαριστεί πολύ όλους όσους παραβρέθηκαν.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top