Αναζήτηση

Απευθείας UV Εκτύπωση Αντικειμένων έως 54x36 cm

Απευθείας UV Εκτύπωση Αντικειμένων έως 54x36 cm

Το νέο μοντέλο της σειράς LEF παρουσίασε η Roland με την ονομασία LEF-20.

H σειρά LEF περιλαμβάνει επιτραπέζια εκτυπωτικά UV για απευθείας εκτύπωση σε μια μεγάλη ποικιλία υλικών (PET, ABS, PVC, Paper, Coated Metals, Ξύλο, Ύφασμα κ.α) και αντικείμενα πάχους έως 10 cm. Τυπώνουν CMYK, Λευκό και Διαφανές Βερνίκι για δημιουργία ματ, γυαλιστερής ή ανάγλυφης υφής, δίνοντας ένα ξεχωριστό φινίρισμα στο τελικό αποτέλεσμα. Καλύπτουν την ανάγκη ποιοτικής, οικονομικής και άμεσης παραγωγής μικρής ποσότητας μια σειράς εφαρμογών όπως εκτύπωση διαφημιστικών δώρων, σημάνσεων, βραβείων, πρωτοτύπων συσκευασιών, προωθητικών και βιομηχανικών αντικειμένων, κ.α. 

Τα συγκεκριμένα εκτυπωτικά υποστηρίζουν και μια νέα αγορά, αυτή της εκτύπωσης προσωπικών αντικειμένων και δώρων (π.χ αναπτήρες, στυλό, κλειδοθήκες, καλύμματα κινητών και notebook, ακόμα και μπαλάκια golf) με επιλεγμένα από τον κάτοχό τους εικαστικά, μηνύματα κλπ. 

Το μέγεθός τους, ο πλήρης κλειστός σχεδιασμός τους, η αθόρυβη λειτουργία τους και το σύστημα εξαερισμού τους, επιτρέπει τη χρήση τους ακόμα και σε μικρούς χώρους, καταστήματα, κιόσκια, κλπ. Διαθέτουν ασφαλή LED λάμπα, που δεν ανεβάζει καθόλου θερμοκρασία ενώ το απορροφητικό τζάμι ασφαλείας τους, προστατεύει το χρήστη από έκθεση σε ακτινοβολία και διατηρεί το χώρο εκτύπωσης καθαρό από σκόνη.

Το νέο LEF-20, ένα από το πιο προσιτά και προηγμένα επιτραπέζια UV εκτυπωτικά της αγοράς, έχει επιφάνεια εργασίας 538x360 mm και μεγαλύτερη παραγωγικότητα από το LEF-12 στη δημιουργία gloss φινιρίσματος. Δέχεται δύο συνδυασμούς μελανιών, CMYKWhG και CMYKWhWh και είναι εξαιρετικά εύχρηστο.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland,Atlas Digital AE

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top