Αναζήτηση

BOBST: Νέο σύστημα εφαρμογής ολογραμμάτων

BOBST: Νέο σύστημα εφαρμογής ολογραμμάτων

Η BOBST συνδυάζει ένα νέο σύστημα εφαρμογής υποδειγματικών ολογραμμάτων με συνδεδεμένα εργαλεία για την επίτευξη μέγιστης ποιότητας και αποδοτικότητας.

Βασιζόμενη στην καινοτόμα τεχνολογία του NOVAFOIL 106, η BOBST κυκλοφορεί μια νέα έκδοση του  μηχανήματος χρυσοτυπίας, αφιερωμένη στην εφαρμογή ολογραμμάτων. Με ένα πλήρως ανασχεδιασμένο σύστημα εφαρμογής ολογραμμάτων, το NOVAFOIL 106 H  προσφέρει στους εκτυπωτές μέγιστη ευελιξία και αποδοτικότητα για τη μεταφορά χρυσοτυπίας με ολόγραμμα.

Μόλις πριν από δύο χρόνια, παρουσιάστηκε το NOVAFOIL 106. Ήταν το πρώτο μηχάνημα inline χρυσοτυπίας  από την BOBST που πρόσφερε μια προηγμένη επιλογή cross-foiling, αυξάνοντας την αποδοτικότητα και την ευελιξία του. Πρόσφερε επίσης ένα νέο επίπεδο ποιότητας διακόσμησης με τον ανασχεδιασμένο τομέα platen, εξασφαλίζοντας μεγαλύτερο χρόνο παραμονής, σταθερή θερμοκρασία platen και υψηλότερη πίεση. Η αξιοπιστία, σε συνδυασμό με το οικονομικά αποδοτικό μεταλλικό φύλλο και τη μεγάλη ευελιξία, είναι επίσης η βάση για τη νέα έκδοση αυτού του συμπαγούς και παραγωγικού μηχανήματος.

Λαμβάνοντας υπόψη τις ιδιαίτερες ανάγκες της εφαρμογής ολογραμμάτων, η BOBST ήθελε να παρέχει μια επιλογή για τους εκτυπωτές που ειδικεύονται σε αυτόν τον τομέα της θερμικής μεταφοράς. Το αποτέλεσμα είναι ένα νέο σύστημα με μεμονωμένες μονάδες ολογράμματος, οι οποίες μπορούν να τοποθετηθούν σε ράγες στον NOVAFOIL 106 H. Με έως και 2 ράγες και 5 μονάδες σε κάθε μία και 10 hologram reels με μέγιστο πλάτος 100mm, πλέον μπορούν να μετατραπούν εργασίες που προηγουμένως απαιτούσαν δύο διαδοχικές εκτελέσεις, σε ένα μόνο πέρασμα. Για να εξασφαλίσει την ποιότητα χωρίς ατέλειες που περιμένουν οι πελάτες, ο NOVAFOIL 106 H έχει εξοπλιστεί με μηχανισμό ευθυγράμμισης για κάθε μία από τις μονάδες, εξασφαλίζοντας την άριστη ακρίβεια εφαρμογής.

Η προώθηση του φιλμ ρυθμίζεται μέσω ενός ηλεκτρονικού συστήματος και οι άξονες προώθησης με κυλίνδρους πίεσης εξασφαλίζουν άψογη τάση του φιλμ. Οι μονάδες μπορούν να τοποθετηθούν γρήγορα, και τα hologram reels μπορούν να τοποθετηθούν σε λίγα δευτερόλεπτα. Επιπλέον, οι μονάδες μπορούν να συνδεθούν απευθείας σε ένα από τα δύο κουτιά σύνδεσης που βρίσκονται στις δύο πλευρές του μηχανήματος. Αυτό το σύστημα "plug and play" εξασφαλίζει γρήγορες και ακούραστες μεταβάσεις.

Για να μειώσει ακόμα περισσότερο τους χρόνους ρύθμισης, η BOBST έχει εισαγάγει επίσης το Ψηφιακό Εργαλείο Ετοιμότητας (Digital Makeready Tool - DMT). Εμπνευσμένο από τη λύση ελέγχου ποιότητας του Ψηφιακού Τραπεζιού Επιθεώρησης (Digital Inspection Table - DIT), το pdf οποιασδήποτε διακοσμητικής εργασίας μπορεί να αποσταλεί στο DMT, όπου η ψηφιακή διάταξη προβάλλεται απευθείας στο honeycomb chase. Αυτή η προβολή δείχνει ακριβώς πού πρέπει να τοποθετηθούν τα καλούπια, εξαλείφοντας τους μακρόχρονους ελέγχους ρύθμισης. Το DMT μειώνει τις ρυθμίσεις και αυξάνει την ακρίβεια για να εξασφαλίσει άψογη ποιότητα εκτύπωσης, με αποτέλεσμα να μειώνεται ο αριθμός των πεταμένων φύλλων.

Έχει ληφθεί υπόψη κάθε λεπτομέρεια για να διασφαλίσει ότι οι ιδιοκτήτες ενός NOVAFOIL 106 H μπορούν να αναμένουν ευέλικτη χρήση, σύντομες ρυθμίσεις και μέγιστη ακρίβεια για την προστασία του brand με την εφαρμογή ολογραμμάτων. Παράλληλα, η BOBST προωθεί την ψηφιακή και συνδεδεμένη αποδοτικότητα της παραγωγής, ενσωματώνοντας συνεχώς νέες καινοτομίες που ανοίγουν το δρόμο για τη μεταμόρφωση του κόσμου της συσκευασίας.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top