Αναζήτηση

DecoSilky, DecoFresco: Δύο νέες ποιότητες ταπετσαρίας από τη MACtac

DecoSilky, DecoFresco: Δύο νέες ποιότητες ταπετσαρίας από τη MACtac

Η γκάμα υλικών διακόσμησης εσωτερικού χώρου της MACtac εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες ποιότητες.

Το DecoSilky είναι υφασμάτινη ταπετσαρία από πολυεστερικό woven υλικό με κόλλα μόνιμης επικόλλησης και ανάγλυφη υφή. Είναι ιδανικό για προσωποποιημένες ταπετσαρίες σε χώρους ξενοδοχείων, γραφείων, εστιατορίων κ.α.

Το DecoSilky τυπώνεται ψηφιακά με μελάνια eco-solvent, UV και latex, προσφέροντας ζωντανές εκτυπώσεις με λαμπερά χρώματα υψηλού κορεσμού. Εφαρμόζεται σε επίπεδες επιφάνειες (τοίχους, πόρτες, ντουλάπες κ.α.).

Το DecoFresco είναι ταπετσαρία βινυλίου με έντονα ανάγλυφη υφή που προσδίδει ενδιαφέρον αποτέλεσμα νωπογραφίας στην επιφάνεια εφαρμογής.

Οι δύο ποιότητες είναι διαθέσιμες σε ρολά πλάτους 1,37m. και θα παρουσιαστούν επίσημα στη FESPA Digital, τον Μάρτιο στο Άμστερνταμ (Hall 7, T70). Στη FESPA εξάλλου θα παρουσιαστεί η πλήρως ανανεωμένη γκάμα προϊόντων ψηφιακής εκτύπωσης, με πολλές προσθήκες στη σειρά μονομερικών, πολυμερικών φιλμ και πλαστικοποιήσεων, καθώς και ειδικών σειρών (Tuning Films) της εταιρίας.


   

FESPA Digital 2016, RAI Amsterdam, Hall 7 / T70

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την GRAPHCOM ΕΠΕ, επίσημο αντιπρόσωπο των υλικών MACtac στην Ελλάδα  T/F: 210 9823800, info@graphcom.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top