Αναζήτηση

Διευρύνετε τα όρια της δημιουργικότητάς σας με τη σειρά imagePRESS C170

Διευρύνετε τα όρια της δημιουργικότητάς σας με τη σειρά imagePRESS C170

Είτε εργάζεστε σε μικρομεσαία επιχείρηση, διαφημιστική εταιρεία ή εσωτερικό τμήμα εκτυπώσεων, αυτός ο εκτυπωτής σάς προσφέρει λειτουργικότητα γραφείου και επαγγελματική ποιότητα για περισσότερες δυνατότητες εκτύπωσης. Η εύχρηστη λύση για να προσελκύσετε το ενδιαφέρον των πελατών

Η Canon Europe ανακοίνωσε την κυκλοφορία της σειράς imagePRESS C170, που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να πραγματοποιήσουν δημιουργικές εκτυπώσεις στο χώρο τους. Σχεδιασμένη για να προσφέρει εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης, εξατομικευμένες και με έντονα χρώματα, προσφέρει μια εναλλακτική λύση για τις επιχειρήσεις που θέλουν να επεκτείνουν τα δημιουργικά τους όρια.

Με τους νέους τρόπους της εργασίας, οι επιχειρήσεις έχουν αυξημένη ανάγκη να είναι όσο το δυνατόν πιο παραγωγικές μέσα στο γραφείο. Συνδυάζοντας τη λειτουργικότητα γραφείου και τη συνδεσιμότητα, με την επαγγελματική απόδοση, η σειρά imagePRESS C170 δίνει τη δυνατότητα στους πελάτες να διευρύνουν τις δυνατότητες εκτύπωσης, αξιοποιώντας την επένδυσή τους χωρίς την ανάγκη εξειδικευμένης εκπαίδευσης χρηστών.

Σχεδιασμένη η σειρά imagePRESS C170 για να ανταποκρίνεται σε γρήγορους χρόνους και στενές προθεσμίες,  τυπώνει έως και 70 έγχρωμες σελίδες ανά λεπτό και έως και 80 ασπρόμαυρες σελίδες ανά λεπτό, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να κάνουν την εργασία γρηγορότερα. Η συσκευή προορίζεται να είναι όσο το δυνατόν πιο εύχρηστη, προσφέροντας την ίδια πλοήγηση και εμπειρία πελάτη με άλλες συσκευές Canon.
Έχει την ικανότητα χεισμού υλικών εκτύπωσης Α3 & Α4 και φακέλων, βάρους έως 350gr και μήκος φύλλων έως 130 cm.

Όπως τα μοντέλα imageRUNNER ADVANCE DX, η σειρά imagePRESS C170 προσφέρει λειτουργίες ασφαλείας που έχουν σχεδιαστεί για να βοηθούν τους χρήστες να προστατεύουν ευαίσθητα δεδομένα, να διασφαλίζουν το απόρρητο της ιδιωτικής ζωής των υπαλλήλων και των πελατών και να βοηθούν στη συμμόρφωση με τους κανονισμούς. Μόλις ενεργοποιηθεί, η λειτουργία McAfee Embedded Control βοηθά στον αποκλεισμό της εκτέλεσης μη εξουσιοδοτημένων εφαρμογών μέσω μιας έξυπνης λίστας.

Περισσότερες πληροφορίες στην ιστοσελίδα https://www.canon.gr/business-printers-and-faxes/imagepress-c170/

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top