Αναζήτηση

Δοσομετρικά συστήματα Dopag

Δοσομετρικά συστήματα Dopag

Η DOPAG είναι μέλος της HILGER & KERN GROUP που υπήρξε αξιόπιστος προμηθευτής, καθώς και έμπειρος συνεργάτης ανάπτυξης και παροχής υπηρεσιών για βιομηχανικές επιχειρήσεις σε διάφορα τμήματα της αγοράς για περισσότερα από 90 χρόνια.

Τα δοσομετρικά συστήματα ενός η δύο συστατικών της DOPAG μεταφέρουν προκαθορισμένες ποσότητες βιομηχανικών υλικών (κόλλες, στεγανωτικά, γράσα και λάδια) με μεγάλη ακρίβεια από τα αρχικά τους δοχεία έως το επιθυμητό σημείο.
Κατάλληλα για συγκόλληση, σφράγιση, χύτευση, κατασκευή φλάντζας κ.ά.

  • 1K metering systems

Τα συστήματα 1K της DOPAG είναι ιδανικά για βιομηχανική εφαρμογή (αυτόματη ή χειροκίνητη) συγκολλητικών, στεγανωτικών, λιπαντικών ή σιλικόνης με ακρίβεια, από τα αρχικά τους δοχεία στο σημείο εφαρμογής! Ανάλογα με τις απαιτήσεις σας μπορούν να εξοπλιστούν με επιπλέον αντλίες και έμβολα. 

Η τεχνολογία της DOPAG χρησιμοποιείται σε διάφορους κλάδους, όπως η αυτοκινητοβιομηχανία, η αεροναυπηγική και γενικότερα η κατασκευαστική βιομηχανία.

  • 2K metering systems

Τα συστήματα 2K από την DOPAG είναι ικανά να επεξεργάζονται εποξικές ρητίνες, πολυουρεθάνες, σιλικόνες κ.ά. Διαθέτουν αρθρωτή σχεδίαση ώστε μπορούν να διαμορφωθούν ανάλογα με τις απαιτήσεις σας.

Τα πρότυπα ποιότητας της DOPAG εγγυώνται την υψηλότερη ακρίβεια και επαναληψιμότητα – ακόμη και σε πλήρως αυτοματοποιημένες διαδικασίες παραγωγής.

Η τεχνολογία της DOPAG χρησιμοποιείται σε διάφορους κλάδους όπως η αεροδιαστημική βιομηχανία, η κατασκευή ανεμογεννητριών και η βιομηχανία οικιακών συσκευών.

  • Gasketing, bonding and potting

Η νέα σειρα DynamicLine της DOPAG αυτοματοποιεί όλα τα στάδια παραγωγής, διασφαλίζοντας έτσι την αξιοπιστία της διαδικασίας, την αύξηση της παραγωγικότητας και την αποδοτικότητα κόστους. Αυτό εγγυάται τη σταθερά υψηλή ποιότητα και αντοχή όλων των παραγόμενων εξαρτημάτων.

Η DynamicLine βασίζεται στη νέα δυναμική κεφαλή ανάμιξης που συνδυάζει την καινοτόμο τεχνολογία βαλβίδων και θέτει νέα πρότυπα στην αγορά!

  • Greasing + Oiling

Πάνω από 200 εφαρμογές Greasing + Oiling που εμπλέκονται στην παραγωγή ενός οχήματος και ανάλογα με το μοντέλο μπορεί να είναι και περισσότερες. Με αυτό τον τρόπο εξασφαλίζεται η ομαλή λειτουργία, μειωμένη τριβή, αντοχή και πρόληψη θορύβου. Αντίστοιχες εφαρμογές Greasing + Oiling συναντώνται στην παραγωγή επίπλων (μεντεσέδες πόρτας, συρταριέρες) και αλλού. Οι απαιτήσεις σε καθεμία από όλες αυτές είναι διαφορετικές και πολλοί παράγοντες πρέπει να ληφθούν υπόψη στο σχεδιασμό του συστήματος, όπως για παράδειγμα οι ιδιότητες του υλικού ή η θερμοκρασία κλπ.

Η DOPAG εργάζεται συνεχώς και έχει αναπτύξει τη σειρά προϊόντων lubriLine ειδικά για τέτοιες εφαρμογές.

  • Accessories

Η DOPAG διαθέτει μεμονωμένα εξαρτήματα για να δημιουργήσετε ένα τέλειο σύστημα.
Οι αντλίες και τα εξαρτήματα metering DOPAG συμπληρώνονται από μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ για τη δημιουργία ενός πλήρους συστήματος:

Multipliers
Heated hoses
Pneumatic tubing
Hydraulic tubing
Pressure gauges
Material fi lters
Mixer tubes
Check valves
Adapters
Components for Monitoring and Control

Η σειρά προϊόντων της εταιρείας περιλαμβάνει εξαρτήματα υψηλής ποιότητας, όπως αντλίες και βαλβίδες που μπορούν να ενσωματωθούν ξεχωριστά σε υπάρχουσες γραμμές παραγωγής. Τα υψηλά πρότυπα ποιότητας DOPAG εγγυώνται υψηλές αποδόσεις ακόμη και σε εξαιρετικά αυτοματοποιημένες διαδικασίες.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top