Αναζήτηση

Δύο νέα Επαγγελματικά Εκτυπωτικά Αντικειμένων από τη Roland

 Δύο νέα Επαγγελματικά Εκτυπωτικά Αντικειμένων από τη Roland

Δελτίο τύπου | Φεβρουάριος 2024

Δύο νέα μοντέλα επιτραπέζιων uv εκτυπωτικών αντικειμένων/επίπεδων υλικών παρουσίασε η Roland στην αγορά, με σκοπό να καλύψει τόσο τις ανάγκες των επαγγελματιών με υψηλές απαιτήσεις όσο και των μικρών επιχειρήσεων-αρχάριων χρηστών.

 Το νέο Roland MO-240 ξεπερνά τις προσδοκίες ακόμα και των απαιτητικότερων επαγγελματιών αφού εκτός από CMYK, Λευκό, Gloss και Primer, περιλαμβάνει πορτοκαλί και κόκκινο μελάνι, γεγονός που δίνει τη δυνατότητα για ακριβή αναπαραγωγή εταιρικών χρωμάτων και μεγαλύτερη χρωματική γκάμα. Επίσης  διασφαλίζει υψηλή παραγωγικότητα αφού έχει μεγαλύτερη ταχύτητα ( έως και 1,2 φορές από ανάλογα μοντέλα άλλων κατασκευαστών) και μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας από τα προηγούμενο μοντέλα, ενώ δέχεται αντικείμενα/υλικά ύψους έως 204mm. Τα μελάνια είναι πιστοποιημένα με GREENGUARD Gold για ασφαλείς εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους, ενώ το Primer δίνει τη δυνατότητα εκτύπωσης όχι μόνο σε υλικά όπως ξύλο, καμβά, χαρτί, πλαστικό κ.α., αλλά και υλικά όπως μέταλλο, γυαλί κλπ. Προαιρετικά δέχεται rotary για την εκτύπωση κυλινδρικών αντικειμένων όπως μπουκάλια. 

To δεύτερο μοντέλο με την ονομασία BD-8 απευθύνεται σε μικρές επιχειρήσεις και χρήστες που θέλουν να μπουν στην εκτύπωση αντικειμένων με ένα μικρό, στιβαρό, επαγγελματικό και αξιόπιστο μηχάνημα. Με το σχεδιαστικό πρόγραμμα που συμπεριλαμβάνει, ελάχιστες απαιτήσεις σε χώρο, προσιτό κόστος, δυνατότητα εκτύπωσης κυλινδρικών αντικειμένων (με προαιρετικό rotary) και μελάνια με πιστοποίηση GREENGUARD Gold, αποτελεί μια ποιοτική αξιόπιστη λύση για εξατομίκευση αντικειμένων και εκτύπωση επίπεδων υλικών, για πληθώρα εφαρμογών όπως εκτύπωση σε θήκες τηλεφώνων, καλλυντικών, αξεσουάρ μόδας, αθλητικά αναμνηστικά, δώρα, μπουκάλια και πολλά άλλα.  Επίσης, όπως και το προηγούμενο τυπώνει σε πληθώρα υλικών, όπως πλαστικό, χαρτί, δέρμα και ξύλο – ακόμη και σε γυαλί και μέταλλο χάρη στο ενσωματωμένο primer.

Πάντα με την αξιοπιστία και την υψηλή ποιότητα της Roland, τα δύο αυτά εκτυπωτικά, αναμένεται να κλέψουν τις εντυπώσεις!   

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr, www.rolanddg.gr)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top