Αναζήτηση

Durst Ρ5: Tεχνολογία επόμενης γενιάς

Durst Ρ5: Tεχνολογία επόμενης γενιάς

Η Durst, κατασκευαστής προηγμένων τεχνολογιών ψηφιακής εκτύπωσης και παραγωγής, παρουσίασε νέα πλατφόρμα εκτύπωσης τη  σειρά  P5. Το  πρώτο  μέλος  της  οικογένειας  είναι  η ναυαρχίδα   εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους, ο  εκτυπωτής P5 250 HS.Οι παραδόσεις ξεκινούν από τον Απρίλιο του 2018.

Ο εκτυπωτής P5 250 HS έχει ως στόχο  τις παραγωγικές μονάδες μεγάλου  όγκου, καθώς και  μοναδικές  παραγωγές  σε  ποιότητα  όφσετ. Η τεχνολογία   P5 σχετίζεται με πέντε βασικά   χαρακτηριστικά: την παραγωγικότητα,την αξιοπιστία, την οργανωμένη  ροή  εργασίας, την  ευελιξία και την ποιότητα εκτύπωσης.

Η τεχνολογία P5 αποτελεί την βάση για  μια  νέα  σειρά  εκτυπωτών νέας γενιάς μαζί με καινούργιο λογισμικό και πλήρη λύση ροής εργασιών.Η σειρά P5 διαθέτει επίσης τεχνολογίες   αιχμής, δυνατότητες χρήσης βασισμένες σε λειτουργίες αφής και τεχνολογία αιχμής για σέρβις  από απόσταση.Τα πάντα στοχεύουν και εξορθολογίζονται για τη  μεγιστοποίηση της απόδοσης  και του χρόνου λειτουργίας της σειράς  των  εκτυπωτών, παράλληλα με   την   απαράμιλλη ευελιξία στην διαχείριση των υλικών εκτύπωσης και της εργασίας. Ο πρωτοποριακός βιομηχανικός σχεδιασμός της Durst,ο οποίος αρχικά αναπτύχθηκε από τον  διάσημο Ottl Eicher, προχώρησε ένα ακόμα βήμα με τη σειρά P5.Ένα  στούντιο σχεδιασμού από το Μόναχο διερεύνησε τις απόψεις πολλών πελατών και χειριστών  με στόχο την ενσωμάτωση των επιθυμιών τους σε μια νέα λογική λειτουργίας.

Η νέα αυτή λογική λειτουργίας αναπτύχθηκε για την σειρά P5-και αυτή η  λογική  αυτή  θα ενσωματωθεί σε πολλές σειρές προϊόντων Durst στο μέλλον.

Σε σύγκριση με τον εκτυπωτή  Durst P10 250 HS- που αποτελεί σημείο αναφοράς– η νέα σειρά P5 είναι κατά 70% πιο παραγωγική. Διαθέτει κεφαλές εκτύπωσης τεχνολογίας MEMS που υποστηρίζονται από διαδρομές data και ηλεκτρονικά συστήματα ανεπτυγμένα από την Durst.

To αποτέλεσμα είναι ένα σύστημα εκτύπωσης υψηλής ταχύτητας με εξαιρετικά υψηλή ακρίβεια   απόθεσης της σταγόνας του μελανιού και βιομηχανική αξιοπιστία.

Τα χαρακτηριστικά της τεχνολογίας Durst P5:

• Δυνατότητα εκτύπωσης σε λειτουργία 2 passes μέχρι 240 τ.μ./ώρα και λειτουργίες υψηλής ανάλυσης των 1200 dpi. Μέγιστη ταχύτητα παραγωγής τα 400 τ.μ./ ώρα.
• Ποιότητα εκτύπωσης offset με μέγεθος σταγόνας 5 pcl
• Πλατφόρμα  πληροφόρησης  Durst  Analytics για προληπτική συντήρηση και λεπτομερή δεδομένα της μηχανής και κατανάλωσης για την εξασφάλιση μέγιστου χρόνου λειτουργίας
• Durst Workflow, που παρέχει μια “σουίτα” με προσαρμοσμένες εφαρμογές,τις οποίες ανέπτυξε  η Durst για τους εκτυπωτές της και με μοναδικά χαρακτηριστικά- πέραν του Rip.

Ο κ. Christoph Gamper, Διευθύνων Σύμβουλος της Durst Group, δήλωσε: “Η  νέα  πλατφόρμα P5, συμπεριλαμβανομένου του λογισμικού ροής εργασιών και των προηγμένων εργαλείων σέρβις, αντιπροσωπεύει τη βασική μας στρατηγική για περαιτέρω επενδύσεις στην τεχνολογία εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους και περαιτέρω. Πιστεύουμε ότι υπάρχουν πολλά που πρέπει να εξερευνηθούν  σε  αυτό  το  χώρο  της αγοράς και ο P5 250 HS είναι η πρώτη μας δήλωση (παρουσίαση).Σε  έναν  ολοκληρωμένο  κόσμο, πρέπει να αλλάξουν και οι εκτυπωτές.Με την οικογένεια P5 παρέχουμε εργαλεία αλλαγής και κέρδους-και τη σταθερή μας δέσμευση να συνεχίσουμε  να οδηγούμε την  καινοτομία στην αγορά μεγάλου μεγέθους».  

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top