Αναζήτηση

Εκτυπώσεις και σε δέρμα με τα DTG εκτυπωτικά Brother GTX

Εκτυπώσεις και σε δέρμα με τα DTG εκτυπωτικά Brother GTX

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ιούνιος 2021. Εκτός από τις εκτυπώσεις σε βαμβακερά υφάσματα και σκούρα πολυεστερικά, τα Brother GTX τυπώνουν πλέον και σε δέρμα.

Το γεγονός ότι μπορούν να εκτυπωθούν αυτά τα υλικά με έναν εκτυπωτή χωρίς να χρειάζεται αλλαγή στα μελάνια ή πολύπλοκες τροποποιήσεις στον ίδιο τον εκτυπωτή, καθιστά αυτή τη δυνατότητα των Brother GTX ιδιαίτερα πολύτιμη.

Ένα σημαντικό πλεονέκτημα αυτής της νέας δυνατότητας είναι ότι οι χρήστες των Brother GTX  μπορούν να επεκτείνουν τη γκάμα των προϊόντων τους  χωρίς να χρειάζεται να κάνουν μεγάλες επενδύσεις!

 

H εκτύπωση σε δέρμα μπορεί να γίνει στην πρώτη ύλη για την παραγωγή παπουτσιών, τσαντών ή άλλων αντικειμένων, αλλά, φυσικά, και απευθείας στα ίδια τα προϊόντα όπως  σακίδια, ζώνες και πολλά άλλα.

Ανάλογα με τις προτιμήσεις του πελάτη, υπάρχει επιλογή ανάμεσα σε δύο είδη φιξαρίσματος (ματ και γυαλιστερό) χρησιμοποιώντας μόνο ένα ειδικό Pretreatment.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Brother, AtlasDigitalAE (www.atlasdigital.gr), 210-9845771, 2310-672942

 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top