Αναζήτηση

Επιτραπέζιο DTF Εκτυπωτικό από τη Roland

Επιτραπέζιο DTF Εκτυπωτικό από τη Roland

Δελτίο τύπου | Μάρτιος 2023

Το BN-20D της Roland είναι ένα προσιτό επιτραπέζιο εύχρηστο DTF εκτυπωτικό και κοπτικό μαζί, συνδυασμός που επιτρέπει την ολοκληρωμένη διακόσμηση ειδών ένδυσης και αξεσουάρ με μεταφορά πολύχρωμων γραφικών αλλά και φλόκο, ολογραφικών και βινυλίων μεταλλικών χρωμάτων και glitter, κάτι που είναι δύσκολο με την τυπική εκτύπωση inkjet.

Με τη μέθοδο Direct-To-Film, μεταφέρονται, σε ανοιχτόχρωμα και σκουρόχρωμα υφάσματα, γραφικά με CMYK και λευκό χρώμα για τη δημιουργία διακοσμητικών στοιχείων με λεπτές λεπτομέρειες, φωτογραφική ποιότητα και εξαιρετική αντίθεση.

Τα μελάνια που χρησιμοποιούνται είναι σύμφωνα με το πρότυπο OEKO-TEX, καθιστώντας το τελικό αποτέλεσμα  ασφαλές για χρήση σε ρούχα για παιδιά και κατοικίδια ζώα.

Εκτός από εκτυπωτής Direct-To-Film, το BN-20D μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως plotter κοπής βινυλίου για εφαρμογές όπως πινακίδες, αυτοκόλλητα γράμματα, κ.α., γεγονός που το καθιστά εξαιρετικά ευέλικτο.

Αποτελεί μια λύση που προσφέρει νέες δημιουργικές και κερδοφόρες επιχειρηματικές ευκαιρίες για μικρά και μεσαία τυπογραφεία, επιχειρήσεις ένδυσης, τουριστικών δώρων και πολλές άλλες.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr, www.rolanddg.gr)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top