Αναζήτηση

GM: Αυτόνομη Θερμοτυπία HOTFB330

GM: Αυτόνομη Θερμοτυπία HOTFB330

Ο καλύτερος τρόπος για να εντυπωσιάσετε τους καταναλωτές είναι ο σωστός συνδυασμός ποιότητας και εμφάνισης και εδώ θα σας βοηθήσει η θερμοτυπία FB330 από την Grafisk Maskinfabrik. Το HOTFB330 είναι μια καινοτόμος μονάδα που θα δώσει στις ετικέτες σας μια εντυπωσιακή και μοναδική εμφάνιση και αίσθηση. Όσον αφορά την ποιότητα της θερμοτυπίας, το επίπεδο τραπέζι  είναι η καλύτερη επιλογή και όσον αφορά την εμφάνιση, το FB330 μπορεί να προσθέσει περίπλοκες λεπτομέρειες από χρυσό, ασήμι ή ακόμη και ολογράμματα στις ετικέτες σας.

Επιπλέον, το HOTFB330 δεν είναι σχεδιασμένο για μία μόνο εργασία, θα κάνει τόσο την θερμοτυπία  όσο και κρύο ανάγλυφο για να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες σας. Προηγμένες δυνατότητες, όπως εξοικονόμηση υλικού, σύμπτωση με  servo-register και ηλεκτρονικός έλεγχος θερμοκρασίας & BST οδηγός υλικού παρέχονται στάνταρ.

Σημαντικά στοιχεία:

  • Σύστημα σύμπτωσης με servo για τυπωμένα σημάδια ή προαιρετικό αισθητήρα διακένου ετικέτας
  • BST ultrasonic οδηγός ρολού
  • Εύκολη φόρτωση της μήτρας και του αρνητικού μήτρας σε θερμή κατάσταση
  • Γραφική οθόνη αφής με μετρητή ετικετών, μετρητή μέτρων, συναγερμούς και άλλα ακόμη
  • Εύκολη πρόσβαση και συντήρηση
  • Λειτουργεί και ως ανεξάρτητη μηχανή ή σε σειρά με άλλα μηχανήματα μετατροπής της GM

Θερμοτυπία και ανάγλυφο

Ανάγλυφο και θερμοτυπία  σε ένα εργαλείο. Η ακρίβεια του συστήματος επίπεδου τραπεζιού της GM υποστηρίζει συνδυαστικές (combo) μήτρες που θερμο-τυπώνουν και κάνουν ανάγλυφο σε ένα πέρασμα.  Αυτό διασφαλίζει την τέλεια σύμπτωση μεταξύ της θερμοτυπίας και του ανάγλυφου πάνω στην ετικέτα.Αναμίξτε χρώματα και εφέ

Δημιουργήστε εκπληκτικό εφέ χρησιμοποιώντας πολλές ροές υλικού με διαφορετικά χρώματα ή εφέ.  Το χρυσό και το ασήμι είναι κλασικά, αλλά είναι επίσης δημοφιλή ειδικά εφέ όπως τα διάφανα φιλμ για απομιμήσεις γυαλάδας, καθώς και το υψηλής γυαλάδας μαύρο.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top