Αναζήτηση

GM LR250: Νέο ανατυλικτικό ρολών ετικετών για επιθεώρηση με inkjet για αρίθμηση

GM LR250: Νέο ανατυλικτικό ρολών ετικετών για επιθεώρηση με inkjet για αρίθμηση

Το LR250 είναι ένα οικονομικό ανατυλικτικό ρόλων που έχει σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να προσφέρει εξαιρετική απόδοση που θα ενισχύσει την καθημερινή παραγωγικότητά σας.

Η τυπική διαμόρφωση περιλαμβάνει σύστημα ελέγχου για καταμέτρηση και εντοπισμού ετικετών που λείπουν για όλους τους τύπους ετικετών. Μπορούν να προστεθούν επιπλέον αισθητήρες για να υποστηρίξουν τις ετικέτες σε διάφανα υλικά. Ένας ενσωματωμένος οδηγός εξασφαλίζει τέλεια ποιότητα του τυλιγμένου ρολού.

Ο αμφίδρομος μηχανισμός ανατύλιξης έχει έλεγχο τάνυσης του ρολού, σύστημα κυλίνδρων προώθησης υλικού και ρυθμιζόμενο τραπέζι ένωσης ρόλων με πνευματικούς σφιγκτήρες συγκράτησης ρόλου.

 Είναι εξοπλισμένο με διαστελλόμενους άξονες αέρα με μανίκια που μπορούν εύκολα να αντικατασταθούν από άλλα μεγέθη.

Το LR250 είναι κατάλληλο για γενική παραγωγή ετικετών και πιο προηγμένη ανίχνευση ετικετών, όπως φαρμακευτικές εφαρμογές. Εάν απαιτείται έλεγχος 100%, το LR250 διαμορφώνεται για έλεγχο με κάμερα με επαλήθευση PDF, που απαιτείται για τη φαρμακευτική εφαρμογή ή άλλες κρίσιμες εφαρμογές.

Ένα σύστημα κεφαλών εκτύπωσης ψεκασμού (inkjet) μπορεί να προστεθεί για αρίθμηση των ετικετών εμπρός και πίσω. Το LR250 είναι έτοιμο για Domino, Imaje & Rea Jet. Άλλα συστήματα μπορούν να τοποθετηθούν επίσης κατά παραγγελία.

Highlights:

  • Ενσωματωμένη λειτουργία ανίχνευσης ετικέτας με αισθητήρα ή προαιρετική με σύστημα βιντεοκάμερας
  • Αμφίδρομη επανατύλιξη.
  • Ενσωματωμένος οδηγός ρολού για τέλεια ποιότητα ρολού
  • Πλήρης έλεγχος τάνυσης με διαχωριστικό τάνυσης εκτύλιξης και ανατύλιξης μεσω κυλίνδρων προώθησης ρολού.
  • Έτοιμο για σύστημα inkjet για αρίθμηση στην πίσω πλευρά ή άλλες δυνατότητες προστιθέμενης αξίας.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την εταιρεία Lino, ή επισκεφτείτε το https://www.lino.gr/label-rewinder-lw250-gr/

πηγή: lino.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top