Αναζήτηση

Η Agfa Graphics ανεβάζει τον πήχη με το Fortuna 11, το κορυφαίο λογισμικό σχεδιασμού υψηλής ασφάλειας

Η Agfa Graphics ανεβάζει τον πήχη με το Fortuna 11, το κορυφαίο λογισμικό σχεδιασμού υψηλής ασφάλειας

Στις 15 Φεβρουαρίου, η Agfa Graphics κυκλοφόρησε την Fortuna 11 - την τελευταία ενημέρωση του λογισμικού σχεδίασης σε συμβολική γλώσσα (assembly) για εκτύπωση υψηλής ασφάλειας.

Παρέχοντας έναν τρόπο για να διαφυλάξουμε επιδέξια τα έγγραφα που είναι ευαίσθητα σε παραποιήσεις, αυτή η έκδοση επικεντρώνεται στην βελτιωμένη φιλικότητα προς το χρήστη, την παραγωγικότητα και τη δημιουργική ελευθερία. «Είναι το πρώτο βήμα προς μια πλήρως αναθεωρημένη εμπειρία χρήστη», εξηγεί ο Andy Grant, Global Head of Software στην Agfa Graphics.

Η Fortuna με λίγα λόγια

Όπως όλες οι προηγούμενες εκδόσεις του λογισμικού, η Fortuna 11 υιοθετεί μια προσέγγιση που βασίζεται σε ενότητες για τον σχεδιασμό και την εκτύπωση υψηλής ασφάλειας: οι χρήστες μπορούν να επιλέξουν από διαφορετικές ενότητες και χαρακτηριστικά για να συναρμολογήσουν το προϊόν τους ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες τους. Με την δημιουργία μοναδικών σχεδίων για την προστασία των ευαίσθητων εγγράφων τους - επιταγές, λαχεία, διπλώματα οδήγησης, δελτία ταυτότητας, φορολογικά έγγραφα, διαβατήρια, πιστοποιητικά γέννησης, πτυχία, έγγραφα βάσης κλπ. - μπορούν να βασίζονται σε έναν ισχυρό επεξεργαστή γραφικών που συνδυάζει την αισθητική με ασφάλεια.

Μια νέα διαδραστική εμπειρία χρήστη

Η Fortuna 11 έρχεται με δύο νέες λειτουργίες που ενισχύουν τη διαδραστικότητα και την παραγωγικότητα. Μια από αυτές - το Live Preview - επιτρέπει στους χρήστες να βλέπουν τις αλλαγές στα σχέδια ασφαλείας τους σε πραγματικό χρόνο, αντί να το ελέγχουν σε ξεχωριστό παράθυρο προεπισκόπησης. Συνεργάζεται παράλληλα με τη νέα λειτουργία Smart Stepper, η οποία επιτρέπει στους χρήστες να δοκιμάσουν διαφορετικές ρυθμίσεις και να επαναφέρουν εύκολα τις προηγούμενες.

«Η Agfa Graphics διερευνά συνεχώς νέα μονοπάτια για να βοηθήσει τους πελάτες να βρίσκονται πάντα κάποια βήματα μπροστά από τους παραχαράκτες», σχολιάζει ο Andy Grant. «Η Fortuna 11 επικεντρώνεται στη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών, επιτρέποντας στους σχεδιαστές ασφάλειας να δημιουργούν λεπτομέρειες σχεδίασης υψηλής ασφάλειας σε πλήρη συμβίωση με όλα τα υπάρχοντα στοιχεία ασφαλείας. Και θα συνεχίσουμε να προσαρμόζουμε το λογισμικό για να αυξήσουμε την παραγωγικότητα του σχεδιασμού. Επίσης, η Agfa Graphics σχεδιάζει να λανσάρει νέο λογισμικό για περαιτέρω διευκόλυνση και αυτοματοποίηση της διαδικασίας παραγωγής ποιοτικών εγγράφων υψηλής ασφάλειας»

Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας

Βασιζόμενη στην πολυετή πείρα στον σχεδιασμό υψηλής ασφάλειας και στην εμπιστευτικότητα, η Agfa Graphics περιέλαβε επίσης διορθώσεις και άλλες ενημερώσεις στο Fortuna 11. Για παράδειγμα, το λογισμικό θα τρέχει πλέον πιο ομαλά σε συσκευές Wacom και σε υπολογιστές με οθόνες αφής.

«Αυτή η έκδοση είναι το πρώτο βήμα προς μια πλήρως αναθεωρημένη εμπειρία χρήστη. Και θα συνεχίσουμε να αναπτύσσουμε τη διεπαφή χρήστη της Fortuna για να ανταποκρινόμαστε στις συνεχώς εξελισσόμενες ανάγκες», καταλήγει ο Andy Grant.

Πηγή: http://www.largeformatreview.com

Μετάφραση: Διονυσία Γιώργη

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top