Αναζήτηση

Η Agfa λανσάρει τον εκτυπωτή Inkjet Hybrid Anapurna H3200 επόμενης γενιάς

Η Agfa λανσάρει τον εκτυπωτή Inkjet Hybrid Anapurna H3200 επόμενης γενιάς

Η Agfa, κορυφαίος πάροχος λύσεων εκτύπωσης inkjet, παρουσιάζει την επόμενη γενιά του  υβριδικού εκτυπωτή Anapurna H3200, αντιπροσωπεύοντας ένα σημαντικό άλμα προόδου σε ταχύτητα και ποιότητα εκτύπωσης.

Περήφανος για τη σχεδόν 70% αύξηση της ταχύτητας εκτύπωσης σε σχέση με τον προκάτοχό του (σε λειτουργία παραγωγής), η νεότερη έκδοση του 3,2 μ Anapurna H3200 εμφανίζεται ως ένα σημαντικό βήμα για επιγραφοποιούς και ψηφιακούς εκτυπωτές, εξουσιοδοτώντας τους να αντιμετωπίσουν γρήγορα μια ευρεία γκάμα εργασιών εκτύπωσης.

"Είμαστε ενθουσιασμένοι να αποκαλύψουμε την επόμενη γενιά του Anapurna H3200", λέει ο Philip Van der Auwera, Υπεύθυνος Προϊόντος Sign and Display στην Agfa. "Από την εμφάνιση του πρώτου Anapurna πριν από περίπου δύο δεκαετίες, έχει υποστεί πολλαπλές βελτιώσεις και επεκτάσεις. Επώνυμη για την εξαιρετική ευελιξία και τη σταθερότητά της, η νέα έκδοση του Anapurna H3200 συνδυάζει τώρα αυτά τα χαρακτηριστικά με μια αύξηση στην παραγωγικότητα και βελτιωμένη ποιότητα. Αυτό το βήμα υπογραμμίζει τη δέσμευση της Agfa στην καινοτομία και στην παροχή υψηλού επιπέδου λύσεων που συμβαδίζουν με τις εξελισσόμενες ανάγκες των πελατών μας."

Όπως και ο προκάτοχός του, ο Anapurna H3200 διαθέτει ένα σετ μελανιών έξι χρωμάτων συν το λευκό και στέγνωμα με UV LED. Ωστόσο, τόσο το κιβώτιο εκτύπωσης όσο και η εκτυπωτική μηχανή έχουν επανασχεδιαστεί για να επιτύχουν σημαντική αύξηση της παραγωγικότητας. Οι γρήγορες κεφαλές εξασφαλίζουν ταχεία ροή - έως και 66 m²/ώρα σε λειτουργία παραγωγής - και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης σε εύκαμπτα και άκαμπτα υλικά. Επιπλέον, η νέα εισαγμένη δυνατότητα συνεχούς τροφοδοσίας του κιβωτίου εκτύπωσης επιτρέπει αποτελεσματική εκτύπωση σε άκαμπτα υλικά, με δυνατότητα εκτύπωσης έως και τεσσάρων επιφανιών ταυτόχρονα.

Η αναβαθμισμένη εκτυπωτική μονάδα συνεισφέρει στη βελτίωση της ποιότητας της εικόνας, η οποία είναι ιδιαίτερα αντιληπτή σε πιο σκούρους τόνους. Ο Anapurna ξεχωρίζει στην παροχή εκτυπώσεων υψηλής ποιότητας σε ένα φάσμα εφαρμογών, από μη επικαλυμμένα άκαμπτα υλικά όπως τα πλαστικά, έως υλικά σε ρολό όπως φιλμ, βινύλιο, banners, καμβάς και επικαλυμμένα υφάσματα. Τα μελάνια του είναι πιστοποιημένα με GREENGUARD Gold και παρέχουν υψηλή φωτεινότητα χρώματος καθώς και ευρύ χρωματικό φάσμα, ενώ η κατοχυρωμένη τεχνολογία Thin Ink Layer της Agfa εξασφαλίζει ελάχιστη κατανάλωση μελανιού.

Ο νέος Anapurna H3200 είναι εξοπλισμένος με προστατευτικό κλείσιμο. Αυτό το redesign όχι μόνο προσδίδει μία νέα εμφάνιση στον εκτυπωτή, αλλά παρέχει και ένα πιο ασφαλές περιβάλλον εργασίας.

Ο νέος Anapurna H3200 θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση C!Print στη Λυών, Γαλλία (6-8 Φεβρουαρίου). Θα παρουσιαστεί δίπλα στο υψηλής ποιότητας Tauro H3300, HS της Agfa, που διαθέτει επιλογή εκτύπωσης βερνικιού για την ενίσχυση των εκτυπώσεων και θα είναι εξοπλισμένος με το βραβευμένο σύστημα Flex roll-to-roll, μία συμπαγή μονάδα όπου μειώνει τον χρόνο προετοιμασίας του εκτυπωτή επιτρέποντας άνετη μετάβαση από ρολά σε board ή φύλλα χωρίς την ανάγκη για αποσύνδεση.

Επιπλέον, η Agfa θα παρουσιάσει τις προηγμένες δυνατότητες του νέου υβριδικού εκτυπωτή Anapurna στην έκθεση FESPA στο Άμστερνταμ, Κάτω Χώρες (19-22 Μαρτίου).

Σχετικά με την Agfa

Η Agfa-Gevaert είναι μια κορυφαία εταιρεία στις λύσεις πληροφορικής με πάνω από 150 χρόνια εμπειρίας. Ο όμιλος διαθέτει τρεις διαιρέσεις: Λύσεις Ακτινολογίας, Υγειονομικής Πληροφορικής και Ψηφιακής Εκτύπωσης & Χημικών. Αναπτύσσει, κατασκευάζει και εμπορεύεται αναλογικά και ψηφιακά συστήματα για τον τομέα της υγείας, για συγκεκριμένες βιομηχανικές εφαρμογές και για τον κλάδο της εκτύπωσης. Το 2022, ο όμιλος πέτυχε τζίρο 1.857 εκατομμυρίων ευρώ.

Σχετικά με τις Ψηφιακές Λύσεις Εκτύπωσης της Agfa

Η επιχειρηματική μονάδα Ψηφιακών Λύσεων Εκτύπωσης της Agfa προωθεί την υιοθέτηση της εκτύπωσης inkjet σε διάφορους τομείς. Δυναμώνει τους κλάδους της εκτύπωσης γραφικών και της παραγωγής αγαθών για να γίνουν πιο ευέλικτοι και αποδοτικοί μέσω της καινοτόμου χρήσης της τεχνολογίας εκτύπωσης inkjet. Το κάνει αναλύοντας τις εμπειρίες, τις ανάγκες και τις προκλήσεις τους, και σε ενεργή συνεργασία μαζί τους και με ειδικούς του κλάδου.

Οι ψηφιακές λύσεις της Agfa περιλαμβάνουν εκτυπωτές υψηλής ποιότητας με μελάνια που έχουν αναπτυχθεί και σχεδιαστεί από την ίδια, λογισμικό και υπηρεσίες, είτε ως σύνολο, είτε ως εξατομικευμένα στοιχεία εντός μιας μεγαλύτερης διαδικασίας παραγωγής. Οι υπηρεσίες της είναι άριστες σε όρους ποιότητας, παραγωγικότητας, βιωσιμότητας και κόστους αγοράς, με άψογη εξυπηρέτηση παγκοσμίως.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top