Αναζήτηση

Η Agfa παρουσιάζει τον inkjet εκτυπωτή νερού SpeedSet 1060, φέρνοντας επανάσταση στην εκτύπωση συσκευασιών

Η Agfa παρουσιάζει τον inkjet εκτυπωτή νερού SpeedSet 1060, φέρνοντας επανάσταση στην εκτύπωση συσκευασιών

Σε μια αποκλειστική εκδήλωση για μετατροπείς συσκευασιών και παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης, η Agfa, κορυφαίος κατασκευαστής καινοτόμων λύσεων εκτύπωσης, παρουσίασε την πρωτοποριακή μηχανή inkjet SpeedSet 1060 για την αγορά της συσκευασίας.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στις εγκαταστάσεις παραγωγής της Agfa στο Cambridge, όπου οι ειδικοί της εταιρείας στη συσκευασία και την τεχνολογία inkjet τόνισαν την ικανότητα του ψηφιακού εκτυπωτή SpeedSet 1060 να ανταποκρίνεται στις ανάγκες συσκευασίας μικρού τιράζ, θέτοντας παράλληλα νέα σημεία αναφοράς στην απόδοση και την αποδοτικότητα της εκτύπωσης. Οι ειδικοί του κλάδου συζήτησαν τις τάσεις στη συσκευασία και τις έτοιμες λύσεις λιανικής, παρέχοντας πολύτιμες γνώσεις. Μια ζωντανή επίδειξη έδωσε την ευκαιρία για μια πιο προσεκτική ματιά στην τεχνολογία και παρουσίασε την επαναστατική ταχύτητα του εκτυπωτή και την απαράμιλλη ποιότητα εκτύπωσης.

«Το SpeedSet θα φέρει τα πάνω κάτω στην αγορά εκτύπωσης συσκευασιών», δήλωσε ο επικεφαλής του τμήματος συσκευασίας της Agfa, Matt Brooks. «Αυτός ο αμιγώς ψηφιακός εκτυπωτής συσκευασίας συνδυάζει τη στιβαρότητα και την άριστη εκτύπωση μιας μηχανής όφσετ με τα συναρπαστικά χαρακτηριστικά της εκτύπωσης inkjet. Προσφέρει ποιότητα εκτύπωσης που μοιάζει με όφσετ, αλλά διαθέτει μικρότερους χρόνους εγκατάστασης, μειωμένη κατανάλωση υλικών και αποτελεσματική εκτύπωση μεταβλητών δεδομένων. Επιπλέον, με την ταχύτητα των 11.000 φύλλων B1 την ώρα, είναι απλώς το πιο γρήγορο ψηφιακό εκτυπωτικό μηχάνημα συσκευασίας. Θα επιτρέψει στους μετατροπείς συσκευασίας να κάνουν πιο αποτελεσματικές τις τρέχουσες λειτουργίες τους. Οι δουλειές με τιράζ έως 5000 κομμάτια θα είναι φθηνότερες στο SpeedSet.»

Το SpeedSet φιλοξενεί μια ευρεία γκάμα υποστρωμάτων, από folding carton και micro-flute έως διάφορους τύπους χαρτιού, καθιστώντας το κατάλληλο για εφαρμογές όπως συσκευασίες τροφίμων και ποτών, έτοιμα για τοποθέτηση στα ράφια. Τα μελάνια και το βερνίκι με βάση το νερό είναι φιλικά προς το περιβάλλον και συμμορφώνονται με τους κανονισμούς για την ασφάλεια των τροφίμων.

Η εκδήλωση δεν χρησίμευσε μόνο ως ευκαιρία για τους επαγγελματίες του κλάδου να εξερευνήσουν τις δυνατότητες του SpeedSet 1060, αλλά προσέφερε επίσης πληροφορίες για την αριστεία της μηχανικής πίσω από την εκτυπωτική μηχανή, παρείχε την ευκαιρία συνεργασίας με ειδικούς να επιθεωρήσουν δείγματα εκτύπωσης και διευκόλυνε ουσιαστικές συζητήσεις με συναδέλφους επαγγελματίες σχετικά με τις δυνατότητες και το μέλλον της ψηφιακής εκτύπωσης συσκευασιών.

Αυτήν τη στιγμή, η Agfa βελτιώνει το SpeedSet σε συνεργασία με αρκετούς πρώιμους χρήστες.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top