Αναζήτηση

Η BOBST βελτιώνει το σχεδιασμό της ψηφιακής ετικετέζας Mouvent LB701-UV για καλύτερη εμπειρία χρήστη

Η BOBST βελτιώνει το σχεδιασμό της ψηφιακής ετικετέζας Mouvent LB701-UV για καλύτερη εμπειρία χρήστη

Η BOBST εκσυγχρόνισε το σχεδιασμό της ψηφιακής της ετικετέζας για να βελτιώσει την ευκολία και τη χρηστικότητα, καθιστώντας αυτό το, εξαιρετικά παραγωγικό, μηχάνημα ακόμη πιο αποτελεσματικό.

Οι σχεδιαστικές ενημερώσεις περιλαμβάνουν ένα πιο εργονομικό και εύκολο στην πρόσβαση ink cabinet, τη δυνατότητα τοποθέτησης ρολών έως 600mm για την απόλυτη προσαρμοστικότητα του υποστρώματος και μια εύκαμπτη/κινητή οθόνη για ακόμη πιο εύκολη διαχείριση και έλεγχο του μηχανήματος από κάθε γωνία.

«Αποτελεί σήμα κατατεθέν της BOBST το ότι πάντα σκεφτόμαστε τρόπους για να βελτιώνουμε την εμπειρία των πελατών», δήλωσε ο Erik van Sloten, Επικεφαλής Πωλήσεων. «Και το πετυχαίνουμε αυτό ακούγοντας πρώτα απ’ όλα τους πελάτες μας. Οι αλλαγές που κάναμε στο Mouvent LB701-UV προήλθαν από συζητήσεις με εκτυπωτές και μεταποιητές, κατανοώντας τις ανάγκες και τη δράση τους.»

Το Mouvent LB701-UV επιτρέπει την παραγωγή ψηφιακών ετικετών για δουλειές μικρού και μεσαίου τιράζ. Είναι ένα πολύ παραγωγικό μηχάνημα, με ταχύτητα έως 70 m/min, που προσφέρει εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης (1.200 x 1.200 dpi) και την ευρύτερη χρωματική γκάμα στην κατηγορία του - εκτύπωση με έως και 6 χρώματα συν προαιρετικό λευκό με αδιαφάνεια 70%, στα 45m/min.

Το μηχάνημα είχε ήδη συμπαγή και εργονομική σχεδίαση, αλλά αυτό έχει βελτιωθεί περαιτέρω διασφαλίζοντας ότι ένας χειριστής αρκεί για την χρήση του.

«Καθιστώντας το σχεδιασμό όσο το δυνατόν πιο φιλικό προς το χρήστη, παρέχουμε στον χειριστή όλα τα μέσα για την ολοκλήρωση των επικείμενων εργασιών», εξηγεί ο van Sloten. 

Το μηχάνημα παρέχει το καλύτερο TCO (Συνολικό κόστος ιδιοκτησίας) στην κατηγορία του. Τα στοιχεία που συμβάλλουν στο εξαιρετικό TCO περιλαμβάνουν χαμηλές αρχικές επενδύσεις, τρέχον λειτουργικό κόστος, γρήγορο χρόνο ρύθμισης και υψηλή παραγωγικότητα, επιτρέποντας υψηλότερη αποδοτικότητα.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top