Αναζήτηση

Η Ceysens+Presto Print κατακτά νέες αγορές χάρη στα MGI JETvarnish 3D και iFOIL

Η Ceysens+Presto Print κατακτά νέες αγορές χάρη στα MGI JETvarnish 3D και iFOIL

(από αριστερά) Vincent Ceysens, ιδιοκτήτης, Marc Derison, Τεχνικος Διευθυντης και Jacques Vanden Balck, συνιδιοκτήτης, μπροστά στο JETvarnish 3D


Με εμπειρία άνω των 50 ετών η κάθε μία, οι εταιρείες "Ceysens Special Print" και "Presto Print" αποφάσισαν τον Απρίλιο του 2011 να συνεργαστούν για να επιτύχουν αποτελεσματικότερα και με μεγαλύτερη ανταπόκριση τις απαιτήσεις της αγοράς. Χρησιμοποιώντας ποικίλες και εξελιγμένες τεχνικές όπως θερμοτυπία, ανάγλυφη εκτύπωση, αποτύπωση, ή θερμογραφία, η CEYSENS + Presto Print είναι αναμφισβήτητα η ειδικός στις υπηρεσίες φινιρίσματος εκτυπώσεων στο Βέλγιο. Τον Ιούνιο του 2014, η Ceysens + Presto Print εγκατέστησε το πρώτο μηχάνημα τοπικού UV, το JETvarnish 3D της MGI. Επιπλέον, ο εξοπλισμός περιλάμβανε το (προαιρετικό) σύστημα χρυσοτυπίας iFOIL για in-line χρυσοτυπία. Με αυτή την επένδυση ο Vincent Ceysens αποφάσισε να φέρει την τοπική επιβερνίκωση UV (2D και 3D) in-house, η οποία μέχρι τότε γινόταν με εξωτερική ανάθεση σε μεταξοτύπη. Ο Derison Marc αναφέρει: « Για την τοπική επιβερνίκωση, η μεταξοτυπία είναι μια καλή μέθοδος, αλλά έχει αρκετούς περιορισμούς. Από την μία, το πάχος βερνικιού είναι περιορισμένο, και από την άλλη τα πάγια έξοδα είναι αμείωτα. Με το JETvarnish 3D οι περιορισμοί αυτοί άρονται. Το πάχος του βερνικιού ποικίλλει (έως 200 microns) και στο ίδιο φύλλο μπορείτε να έχετε παραδοσιακό τοπικό βερνίκι και 3D εφφέ, όλα με ένα πέρασμα και από 1 έως 10.000 φύλλα. Η 100% ψηφιακή ροή εργασίας του JETvarnish εξαλείφει την ανάγκη για ακριβές προεκτυπωτικές διαδικασίες, κατασκευή τσίγκων ή τελάρων, που αποτελούν μέρος της συμβατικής παραγωγής. Η προετοιμασία για την παραγωγή στο JETvarnish είναι πολύ σύντομη και οικονομική, γεγονός που μεταφράζεται σε μεγαλύτερο κέρδος ακόμα και για μικρά τιράζ των 50 ή 100 αντιτύπων.» Ο κος Derison προσθέτει: «Η χρυσοτυπία είναι πραγματικά εντυπωσιακή και δίνει ένα εκπληκτικό συνολικό αποτέλεσμα. Το φιλμ προσκολλάται επιλεκτικά όπου το βερνίκι έχει εφαρμοστεί και ως εκ τούτου εναποτίθεται πάνω από την μελάνη εκτύπωσης. Έχουμε την δυνατότητα να  ολοκληρώσουμε μια εργασία χωρίς να χρειαστεί σήμανση στο πίσω μέρος του φύλλου όπως γίνεται συνήθως στη παραδοσιακή μέθοδο. Η ψηφιακή διαδικασία μας δίνει επίσης την δυνατότητα της προσωποποίησης. Έτσι, το κάθε φύλλο μπορεί να έχει χρυσοτυπία ή βερνίκι, κείμενο ή άλλη εικόνα. Ούτε που θα ονειρευόμασταν μια τέτοια πρωτοποριακή εφαρμογή, η οποία είναι εντελώς αδύνατη με τις παραδοσιακές μεθόδους.» Μετά από εξάμηνη ανάδραση με το JETvarnish 3D, οι ιδιοκτήτες της CEYSENS + Presto Print είναι απόλυτα ευχαριστημένοι με τη νέα επένδυσή τους. Αυτός ο εκτυπωτής έχει αναπτύξει την κερδοφορία της επιχείρησης και το portfolio των πελατών της με την ευελιξία της ψηφιακής τεχνολογίας και την ικανότητά της να χειριστεί εργασίες μικρού ή μεσαίου τιράζ, με ή χωρίς την προσωποποίηση.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top