Αναζήτηση

Η Epson ανακοινώνει τον πρώτο της εκτυπωτή μεγάλου φορμά με resin μελάνι

Η Epson ανακοινώνει τον πρώτο της εκτυπωτή μεγάλου φορμά με resin μελάνι

Ο SureColor SC-R5000 64-ιντσών προσφέρει εκτυπώσεις ακριβείας, με συνεπή αποτύπωση χρωμάτων που στεγνώνουν γρήγορα και εφαρμόζονται σε μεγάλη ποικιλία υλικών

Με την κυκλοφορία του SureColor SC-R5000, η Epson διευρύνει τη σειρά εκτυπωτών της σήμανσης, για να συμπεριλάβει μια λύση με μελάνι resin, προσφέροντας στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης και στα γραφεία δημιουργικού σχεδιασμού τη δυνατότητα να παράγουν ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών σήμανσης υψηλής αξίας, με φιλικά προς το περιβάλλον, εξαιρετικά αποτελέσματα.

Η νέα σειρά R αντιμετωπίζει τις υπάρχουσες προκλήσεις της βιομηχανίας, όσον αφορά στην χρήση μελανιών με βάση resin, αντλώντας την κατάλληλη τεχνογνωσία από την πολυετή διαδρομή της Epson στην καινοτομία απεικόνισης, διαχείρισης χρωμάτων και έλεγχο υποστρωμάτων, παρέχοντας μια ιδανική λύση.

Ο νέος εκτυπωτής 64-ιντσών προσφέρει εξαιρετική απόδοση εκτύπωσης και έλεγχο χρωμάτων, χάρη στην κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore Micro TFP. Ο ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας, η οποία παρακολουθείται από τέσσερις αισθητήρες θερμότητας, διασφαλίζει την συνεπή αποτύπωση του χρώματος σε ολόκληρη την επιφάνεια, ενώ τα τρία διαφορετικά στάδια θέρμανσης, (προθέρμανση / θέρμανση πλακών / post-cure θέρμανση) εξασφαλίζουν ομοιομορφία χρώματος και άριστο χειρισμό μέσων.

Η αποτελεσματική διαδικασία στεγνώματος και επεξεργασία ξήρανσης επιτρέπει την πλαστικοποίηση και την παράδοση την ίδιαν ημέρα, ώστε οι χρήστες να μπορούν να μειώσουν τους χρόνους παραγωγής.

Η μεγάλης διάρκειας κεφαλή εκτύπωσης PrecisionCore Micro TFP σημαίνει ακριβές και επαναλαμβανόμενο χρώμα από την πρώτη εκτύπωση έως την τελευταία. Καθώς οι κεφαλές εκτύπωσης Piezo δεν επηρεάζονται από τις μεταβολές θερμότητας, η τοποθέτηση σταγονιδίων και τα μεγέθη των κουκίδων παραμένουν σταθερά καθ' όλη τη διάρκεια ζωής της κεφαλής εκτύπωσης. Όταν η κεφαλή εκτύπωσης χρειάζεται αντικατάσταση, μπορεί να πραγματοποιηθεί από τον χρήστη[1], αυξάνοντας τον χρόνο λειτουργίας και την παραγωγικότητα.

Το κορυφαίο σύστημα Advanced Auto Tension Control (Ad-ATC) προσφέρει εξαιρετικά ακριβή σταθερότητα διαστάσεων που απαιτείται σε επιστρωματικές επιφάνειες, όπως σε βιτρίνες και ταπετσαρίες. Αυτή η σταθερή επαναληψιμότητα εξοικονομεί σπατάλη υλικού, χρόνο εγκατάστασης και παρέχει απρόσκοπτα αποτελέσματα για τον πελάτη.

Το νέο μελάνι UltraChrome RS 6 χρωμάτων είναι ένα άοσμο μελάνι resin με βάση το νερό και είναι κατάλληλο για χρήση σε περιβάλλοντα όπως σχολεία, νοσοκομεία, ξενοδοχεία και εσωτερικές εγκαταστάσεις. Ο εκτυπωτής προσφέρει την επιλογή  των θηκών μελανιού (χωρίς συσκευασία) 1,5 λίτρου, για μεσαίου όγκου ανάγκες εκτύπωσης και δύο σετ μελανιών με δυνατότητα εναλλαγής, για υψηλού όγκου απαιτήσεις εκτύπωσης, τα οποία διατίθενται στο SC-R5000L.

Ο Richard Barrow, Senior Product Manager, Epson Ευρώπης, δηλώνει: «Αφουγκραστήκαμε τις ανάγκες των πελατών μας και κατανοήσαμε τη ζήτηση για ποιότητα, παραγωγικότητα, αξιοπιστία και σταθερή χρωματική απόδοση στην αγορά μελανιού resin. Με την εισαγωγή του SC-R5000, είμαστε πλέον σε θέση να ανταποκριθούμε σε όλες αυτές τις απαιτήσεις. Με την ήδη υπάρχουσα σειρά μας σε μελάνια Eco-solvent, UV και με την τωρινή προσθήκη των μελανιών resin, η Epson παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για όλες τις απαιτήσεις σήμανσης, POS και εσωτερικής διακόσμησης.»

Τα βασικά χαρακτηριστικά του SC-R5000 περιλαμβάνουν:

  • Μελάνι Epson UltraChrome RS - μελάνι resin με μεγάλη γκάμα χρωμάτων
  • Υψηλά επίπεδα αντοχής στις γρατσουνιές
  • Πιστοποίηση GreenGuard Gold, AgBB και French-VOC
  • Ακριβές σύστημα ροής τροφοδοσίας και απορρόφησης - παρέχει εκτύπωση σε ρολό για εξαιρετική παραγωγικότητα
  • Προηγμένο Auto Tension Control (Ad-ATC) για ακριβής και σταθερή τροφοδοσία μέσων
  • Αντικατάσταση ανταλλακτικών από το χρήστη (κεφαλή εκτύπωσης με δυνατότητα αντικατάστασης από τον χρήστη)
  • Πρόσφατα σχεδιασμένο σύστημα τριών σταδίων θέρμανσης (προθέρμανση/ θέρμανση πλακών /post-cure θέρμανση)
  • Λύση μελάνης χωρίς συσκευασία - θήκες μελανιού 1,5 lt για μεσαίου όγκου ανάγκες εκτύπωσης και 2 θήκες μελανιού x 1,5 lt για υψηλού όγκου ανάγκες εκτύπωσης, υποστηριζόμενη από τη λειτουργία hot swap
  • Οθόνη αφής 4,3 ιντσών για διαισθητική λειτουργία
  • Λογισμικό Epson Edge Print RIP για εύκολη εγκατάσταση

 Το SC-R5000 θα είναι διαθέσιμο από τον Δεκέμβριο του 2020.

[1] * Με το πακέτο υπηρεσιών Cover+ που ισχύει.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top