Αναζήτηση

Η HP λανσάρει το ψηφιακό πιεστήριο HP Indigo 12000 HD Digital Press για εμπορικές εκτυπώσεις

Η HP λανσάρει το ψηφιακό πιεστήριο  HP Indigo 12000 HD Digital Press για εμπορικές εκτυπώσεις

Η HP ανακοίνωσε την εμπορική διαθεσιμότητα του ψηφιακού πιεστηρίου της HP Indigo 12000 HD Digital Press με πρωτοποριακή απεικόνιση υψηλής ευκρίνειας, το οποίο αποτελεί το επόμενο βήμα στην εξέλιξη της κορυφαίας στην αγορά πλατφόρμας εκτύπωσης μεγάλου format της HP της σειράς 4, με περισσότερες από 700 μονάδες να έχουν εγκατασταθεί παγκοσμίως.

Το σύστημα απεικόνισης υψηλής ευκρίνειας για το ψηφιακό πιεστήριο HP Indigo 12000 HD Digital Press μεγέθους B2 διπλασιάζει την ανάλυση εικόνας, παρέχοντας ευκρινέστερη, ομαλότερη και λεπτομερέστερη εκτύπωση, επιτρέποντας στους παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης (PSP) να ξεπεράσουν την ποιότητα της offset και να ανοίξουν δρόμο για νέες ψηφιακές δυνατότητες σε high-end εμπορικές και φωτογραφικές εφαρμογές. Το πιεστήριο χρησιμοποιεί ένα ολοκαίνουριο Σύστημα Απεικόνισης Υψηλής Ευκρίνειας, με 48 παράλληλες δέσμες λέιζερ και υψηλή ποιότητα εκτύπωσης έως 290 LPI (high screen sets up to 290 LPI).

«Οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης HP βιώνουν πρωτοφανή ανάπτυξη και δυναμική καθώς οι αγοραστές, οι οργανισμοί και τα εμπορικά σήματα αναζητούν τρόπους σύνδεσης του online κόσμου με τον φυσικό κόσμο» ανέφερε ο Alon Bar-Shany, γενικός διευθυντής της HP Indigo, HP Inc. «Οι τεχνολογίες ψηφιακής εκτύπωσης της HP συνδυάζουν αυτές τις πραγματικότητες, προσφέροντας εκπληκτικές ευκαιρίες για νέες εφαρμογές, παράλληλα με την υψηλότερη παραγωγικότητα.

Μετά από επιτυχημένες δοκιμές beta στις επιχειρήσεις ORWO και CEWE στη Γερμανία και στην New Print στην Ιταλία, η HP Indigo ξεκινά τώρα την εμπορική διάθεση του πιεστηρίου.

Πηγή: http://www.largeformatreview.com

Μετάφραση: Διονυσία Γιώργη

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top