Αναζήτηση

Η Konica Minolta παρουσιάζει το νέο μηχάνημα inkjet B2, το KM-1e HD

Η Konica Minolta παρουσιάζει το νέο μηχάνημα inkjet B2, το KM-1e HD

Η Konica Minolta παρουσιάζει το AccurioJet KM-1e HD LED UV Inkjet Β2 και συνεχίζει να επεκτείνει την παρουσία της στους τομείς συσκευασίας, εμπορικής και βιομηχανικής εκτύπωσης.

Η Konica Minolta ανακοίνωσε την κυκλοφορία μιας νέας εκτυπωτικής πρέσας inkjet B2, του μοντέλου AccurioJet KM-1e High Definition (HD), μια εξέλιξη του AccurioJet KM-1e που θα συμβάλει στην περαιτέρω ανάπτυξη των επιχειρήσεων των πελατών της Konica Minolta.

Με την ενσωμάτωση της νέας τεχνολογίας HD, έχουν γίνει βελτιώσεις στην ποιότητα παραγωγής του AccurioJet KM-1e. Αυτές οι βελτιώσεις περιλαμβάνουν την απόδοση των τόνων του δέρματος, την ομοιομορφία του συμπαγούς φόντου και την αναπαραγωγή υφών, με «την καλύτερη στην αγορά» ποιότητα εικόνας. Μερικές από τις εξειδικευμένες αγορές που είναι κατάλληλες για το νέο μοντέλο είναι τα φωτογραφικά άλμπουμ, τα artbooks και η ψηφιακή εκτύπωση συσκευασιών.

Από το 2016, που παρουσιάστηκε το ψηφιακό μηχάνημα UV inkjet, AccurioJet KM-1 B2+, η Konica Minolta προσπαθεί να υποστηρίζει συνεχώς τον επιχειρηματικό μετασχηματισμό και την ανάπτυξη των πελατών της. Ο πρωταρχικός στόχος της εταιρείας να παραμείνει κοντά στους πελάτες της, της επέτρεψε να αξιοποιήσει τις αποκλειστικές τεχνολογίες της.

Το 2020, κυκλοφόρησε το KM-1e, επιτρέποντας την εκτύπωση υψηλής προστιθέμενης αξίας με βελτιωμένη συνδεσιμότητα με τη μετεπεξεργασία τρίτων προμηθευτών και ένα ευρύτερο φάσμα υποστρωμάτων. Τα υποστρώματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν το μηχάνημα είναι επιχρισμένα και μη χαρτιά, χρωματιστά και μεταλλικά χαρτιά, διάφανα υλικά, πλαστικά, καμβάς και stone paper.

Το LED UV Inkjet της Konica Minolta, το οποίο αναφέρεται ως ο ελβετικός σουγιάς της εκτύπωσης επειδή έχει τόσες πολλές χρήσεις, έχει λάβει πιστοποίηση INGEDE τόσο για επιχρισμένα όσο και για τα μη επιχρισμένα χαρτιά, η οποία περιλαμβάνει και τις ανακυκλωμένες ποιότητες. Πρόσφατα, η συσκευή κέρδισε την Πιστοποίηση Συστήματος Idealliance® Master Elite ISO/PAS 15339, επιβεβαιώνοντας την ικανότητά της να πληροί τις απαιτήσεις χρωματικού χώρου που καθορίζονται από τις Χαρακτηρισμένες Συνθήκες Εκτύπωσης Αναφοράς (CRPC) του ISO/PAS 15339.

Βασιζόμενο σε αυτά τα πλεονεκτήματα, το νέο μοντέλο AccurioJet KM-1e HD της Konica Minolta έχει βελτιωθεί περισσότερο για εφαρμογές όπως τα φωτογραφικά άλμπουμ και τα artbooks. Σε στενή συνεργασία με τις υπάρχουσες μηχανές μετεπεξεργασίας των πελατών, η Konica Minolta συνεργάστηκε για την προσαρμογή των συστημάτων συνδεσιμότητας. Εκτός από την τεχνική πλευρά, τομείς όπως η ανάλυση της κατάστασης λειτουργίας του μηχανήματος και οι βελτιώσεις παραγωγικότητας έχουν αναπτυχθεί σε στενή συνεργασία με τους πελάτες.

Στην Ευρώπη, ο πρώτος πελάτης του μοντέλου AccurioJet KM-1e HD της Konica Minolta είναι η Werner Druck AG ως μέρος της επέκτασής της στις αγορές εξατομικευμένης συσκευασίας και φινιρίσματος. Η Werner Druck & Medien έχει παραγγείλει επίσης ένα MGI JetVarnish 3D και ένα Motioncutter.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος Roger Kessler δήλωσε: «Βλέπουμε μεγάλες δυνατότητες στην αγορά συσκευασίας και φινιρίσματος τα επόμενα χρόνια. Με αυτόν τον συνδυασμό εξοπλισμού, είμαστε πλέον σε πολύ καλή θέση για να ανταποκριθούμε ιδανικά στις απαιτήσεις της αγοράς σε αυτόν τον τομέα».

«Κληρονομώντας την πελατοκεντρική ιστορία του KM-1, το νέο υψηλής ποιότητας μοντέλο HD θα συμβάλει στην περαιτέρω επέκταση των εφαρμογών και των επιχειρήσεων των πελατών μας», δήλωσε ο Hidetoshi Omo, Επικεφαλής του Centre of Competence KM-1, Konica Minolta Business Solutions στην Ευρώπη. «Με τη χρήση HD, είναι δυνατό να βελτιωθεί η απόδοση της απαλότητας του δέρματος, η ομοιομορφία του συμπαγούς φόντου και η αναπαραγωγή των υφών. Η ποιότητα της εικόνας έχει φτάσει πλέον στο κορυφαίο επίπεδο στον κλάδο. Δεν υπάρχει διαφορά στους χρόνους RIP και αναμένουμε ότι οποιαδήποτε αλλαγή στην κατανάλωση μελανιού θα είναι αμελητέα.»

Ο κ. Omo πρόσθεσε: «Τα μοντέλα AccurioJet KM-1e και KM-1e HD είναι βασικοί πυλώνες στη στρατηγική μας για να βοηθήσουμε τους πελάτες μας να αναθεωρήσουν τη δημιουργικότητα. Δουλεύοντας μαζί τους, θέλουμε να τους βοηθήσουμε να διαμορφώσουν και να εκμεταλλευτούν τις πολλές νέες ευκαιρίες που φέρνει η ψηφιοποίηση, υποστηρίζοντας την τάση μετάβασης από την εκτύπωση offset στην εκτύπωση inkjet σε μια αναπτυσσόμενη αγορά».

Πηγή

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top