Αναζήτηση

Η Kornit παρουσιάζει το μοναδικό της σύστημα, Kornit Atlas MAX Poly

Η Kornit παρουσιάζει το μοναδικό της σύστημα, Kornit Atlas MAX Poly

Η Kornit Digital Ltd. («Kornit»), ηγετική εταιρεία της αγοράς στη βιώσιμη, κατά παραγγελία ψηφιακή παραγωγή προϊόντων μόδας και υφασμάτων, παρουσίασε το μοναδικό σύστημα Kornit Atlas MAX Poly – μια λύση εκτύπωσης απευθείας στο ένδυμα (DTG) που προσφέρει ψηφιακή διακόσμηση ανώτερης ποιότητας για ζωηρή, πολύχρωμη διακόσμηση σε πολυεστερικά και πολυμερικά υφάσματα.

Το Atlas MAX Poly της Kornit εκμεταλλεύεται τη ζήτηση για μοντέρνα, μοναδική αθλητική και καθημερινή ένδυση. Καθώς η βιομηχανία αναδύεται από ένα περιβάλλον μετά την πανδημία στο οποίο τα αθλητικά και τα καθημερινά ρούχα έγιναν κυρίαρχα, υπάρχει αυξανόμενη ζήτηση για ρούχα που συνδυάζουν πολυεστερικά και πολυμερικά υλικά με ζωηρά σχέδια σε μια σειρά χρωμάτων. Το Atlas MAX Poly μπορεί να μεταμορφώσει τις αγορές αθλητικών ενδυμάτων πολλών δισεκατομμυρίων δολαρίων, που περιορίζονται σήμερα λόγω των περιορισμών στην εξατομίκευση του πολυεστέρα.

«Το Kornit Atlas MAX Poly αλλάζει το τοπίο», δήλωσε ο Omer Kulka, Chief Marketing Officer της Kornit Digital. «Καθώς η μόδα και τα αθλητικά ενδύματα συγχωνεύονται, υπάρχει νέα ευκαιρία για καινοτόμα προϊόντα μόδας από πολυεστέρα, που αυτή τη στιγμή αποτελεί τον ταχύτερα αναπτυσσόμενο τομέα στην κλωστοϋφαντουργία. Για πρώτη φορά, εμπορικά σήματα αθλητικών και διαφημιστικών ενδυμάτων μπορούν να ενσωματώσουν ζωηρά και πολύχρωμα σχέδια στα προϊόντα τους, με την τεχνολογία MAX της Kornit – θέτοντας ανώτερα πρότυπα ποιότητας για παραγωγή κατά παραγγελία, που προηγουμένως δεν ήταν δυνατή».

Το Atlas MAX Poly, που παρουσιάστηκε στην Εβδομάδα Μόδας στο Τελ Αβίβ 2022, ενσωματώνει την τεχνολογία MAX της Kornit για υψηλής ποιότητας διακόσμηση, αυτοματισμό διαδικασιών και έξυπνο αυτόνομο έλεγχο ποιότητας. Με τις διακοσμητικές εφαρμογές XDi της Kornit, το Atlas MAX Poly επιτρέπει αναρίθμητα σχέδια και απεριόριστη δημιουργικότητα στα πολυεστερικά υφάσματα και ενισχύει νέα στυλ για πολλαπλά εφέ και συνδυασμούς, όπως μίμηση κεντήματος χωρίς κλωστή και εφέ 3D.

Η λύση είναι συμβατή με πολλά υφάσματα. Προσφέρει την υψηλότερη απόδοση για διακόσμηση κατά παραγγελία σε πολυεστερικά υφάσματα, μειώνοντας το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας για την αύξηση της κερδοφορίας. Οι πελάτες αποκτούν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα μέσω της αντιστοίχισης χρωμάτων Pantone και μιας ευρείας γκάμας χρωμάτων, συμπεριλαμβανομένων των χρωμάτων νέον για φωτεινές και ζωντανές εκτυπώσεις, χρησιμοποιώντας μηχανισμούς ενός βήματος που ελαχιστοποιούν τα ίχνη παραγωγής και μεγιστοποιούν την ευελιξία.

Πέρα από την ανώτερη ποιότητα, τα σχέδια, το χρώμα και την ποικιλία εφαρμογών, το Kornit Atlas MAX Poly προσφέρει αποτελεσματική, αξιόπιστη, κερδοφόρα παραγωγή μέσω:

  • Της αυτοματοποιημένης φόρτωσης ActiveLoad της Kornit για επαναλαμβανόμενη, υψηλής ποιότητας απόδοση με ελάχιστα σφάλματα που μειώνουν τον χρόνο και τη σπατάλη, εξαλείφοντας την επέμβαση του χειριστή και ενισχύοντας την απόδοση έως και 20%.
  • Της συνεχούς ενσωμάτωσης με το KornitX Global Fulfillment Network, επιτρέποντας μια ολοκληρωμένη εμπειρία. Αυτό εκφράζει την ανεκμετάλλευτη ζήτηση για παραγωγή πολυεστερικών προϊόντων μικρού τιράζ, την εξατομίκευση και τα επιχειρηματικά μοντέλα direct-to-fan και direct-to-recreational.
  • Της ενσωμάτωσης με το περιβάλλον ροής εργασιών της KornitX και το Kornit Konnect, βελτιστοποιώντας την ορατότητα και τον έλεγχο της διαδικασίας, προσθέτοντας γνώσεις βάσει δεδομένων για την αποδοτικότητα των εγκαταστάσεων παραγωγής.

Το Kornit Atlas MAX Poly χρησιμοποιείται με επιτυχία σε τέσσερις beta ιστοσελίδες πελατών, με αναμενόμενη διαθεσιμότητα εντός του 2ου τριμήνου του 2022. Δείτε στο παρακάτω βίντεο την τεχνολογία Kornit MAX σε δράση!

Πηγή

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top