Αναζήτηση

Η πιο εύκολη εφαρμογή που κάνατε ποτέ! Νέα, επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα Natura

Η πιο εύκολη εφαρμογή που κάνατε ποτέ! Νέα, επανατοποθετούμενα αυτοκόλλητα Natura

Η επαναστατική σειρά αυτοκόλλητων φιλμ με κόλλα σιλικόνης της Natura προσφέρει υψηλή ποιότητα εκτύπωσης inkjet και άνετη εφαρμογή. Χάρις στην κόλλα σιλικόνης τους , τα φιλμ μπορούν να τοποθετηθούν, να αφαιρεθούν με μια κίνηση και να επανατοποθετηθούν 

Σχεδιασμένα για εφαρμογή από αρχάριους, επικολλούνται εύκολα σε οποιαδήποτε λεία επιφάνεια (τζάμι, μέταλλο κ.α.) χωρίς ειδικές γνώσεις ή δεξιότητες. Αυτό τα κάνει ιδανικά στις περιπτώσεις εταιριών π.χ. κινητής τηλεφωνίας, που θέλουν να αλλάξουν την διαφημιστική τους καμπάνια σε όλα τα καταστήματά τους και μπορούν απλά να στείλουν τις εκτυπώσεις στα επιμέρους καταστήματα ώστε αυτές να επικολληθούν από το προσωπικό – γρήγορα και με σωστό αποτέλεσμα, χωρίς ζάρες και φουσκάλες.

Τα silicon adhesive φιλμ της Natura διατίθενται σε δύο τύπους, σε ρολά 1,37 x 30m:

Solvent Silicon adhesive white PET mat film (SO820)

Λευκό, ματ αυτοκόλλητο PET με κόλλα σιλικόνης

Κατάλληλο για μελάνια solvent, eco-solvent, Latex, UV-curable

ΝΕΟ! UV Silicon adhesive clear PET film glossy (SO820ST)

Διαφανές, γυαλιστερό αυτοκόλλητο PET με κόλλα σιλικόνης

Κατάλληλο για μελάνια UV-curable, τώρα και για eco-solvent, Latex!

Τα μη-PVC silicon adhesive φιλμ είναι φιλικά προς το περιβάλλον και, ειδικά όταν τυπώνονται με μελάνια Latex, προσφέρουν μια 100% «πράσινη» λύση προβολής. Είναι κατάλληλα για μια σειρά διαφημιστικών εφαρμογών εσωτερικού χώρου όπως:

- POP/POS - Γραφικά βιτρίνας

- Σήμανση σε εμπορικά κέντρα

- Γραφικά εκθέσεων κ.α.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα Natura επικοινωνήστε με τη GRAPHCOM η αντιπρόσωπο, T/F: 210 9823800, info@graphcom.gr 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top