Αναζήτηση

Η σειρά των TUNING FILM της MACtac μεγαλώνει

Η σειρά των TUNING FILM της MACtac μεγαλώνει

Δύο νέα μεταλλικά ματ χρώματα προστέθηκαν στη σειρά TF 700 BF Sublime:

  • Champagne Matt (TF 778-06 BF Sublime)
  • Red Copper Matt (TF 778-05 BF) Sublime)

Η σειρά TuningFilm 700 BF Sublime περιλαμβάνει πλέον 19 matte χρώματα και 17 ultra bright trendy χρώματα, με αυξημένη ζήτηση για διακόσμηση σκαφών, αυτοκινήτων και επίπλων.

Χάρη στην τεχνολογία “MACtac micro-structured adhesive’’, η σειρά προσφέρει γρήγορη εφαρμογή χωρίς φυσαλίδες. Το ντύσιμο αυτοκινήτων δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο! Για ένα ‘μεγαλειώδες’ (=Sublime) αποτέλεσμα!  

Νέο! Φιλμ προστασίας Tuning Film

Το ShieldLam είναι ένα φιλμ ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία των Tuning Film σε εξωτερικό χώρο.

Αυτό το νέο φιλμ πλαστικοποίησης πάχους 50μm φιλτράρει μέχρι και 90% των ακτινοβολιών UV και προσφέρει προστασία από UV ακτινοβολία και τριβή βοηθώντας στην παράταση ζωής του Tuning Film.

Χάρη στην μεγάλη ανθεκτικότητα του (8 χρόνια) και στην high-gloss εμφάνιση του, το ShieldLam προσδίδει ένα ultra-high gloss φινίρισμα στα Tuning Films και βελτιώνει την επιφανειακή τριβή.

Colors Sublime series: Σε ματ και γυαλιστερές αποχρώσεις

Ενημερωθείτε για την πλήρη γκάμα Tuning Film της MACtac και ζητήστε δειγματολόγιο.

GRAPHCOM ΕΠΕ, αντιπρόσωπος MACtac, T/F: 210 9823800, info@graphcom.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top