Αναζήτηση

Η SwissQprint παρουσιάζει τον εκτυπωτή Karibu roll-to-roll που διπλασιάζει την παραγωγικότητα

Η SwissQprint παρουσιάζει τον εκτυπωτή Karibu roll-to-roll που διπλασιάζει την παραγωγικότητα

Ο Karibu, ο πρώτος εκτυπωτής μεγάλου μεγέθους της SwissQprint, είναι ένας inkjet εκτυπωτής με μέγιστο πλάτος εκτύπωσης 3,4 μέτρα, ο οποίος ενσωματώνει «έξυπνα χαρακτηριστικά που αποσκοπούν στην υψηλή απόδοση, αξιοπιστία και μέγιστη ευελιξία», όπως δηλώνει ο κατασκευαστής.

Λόγω του συστήματος κασέτας, τα ρολά φορτώνονται και είναι έτοιμα για εκτύπωση μέσα σε λίγα λεπτά. Ο Karibu διαθέτει ένα διαφανοσκόπιο δίπλα στην περιοχή εκτύπωσης για άμεσο και συνεχή έλεγχο της ποιότητας των εκτυπώσεων με οπίσθιο φωτισμό, καθώς και μείωση απώλειας υλικού και χρόνου.

Ο Karibu διαθέτει ένα κιτ γαζών ενσωματωμένο στην επιφάνεια εκτύπωσης. Αυτό καθιστά καθαρή και απλή την επεξεργασία διαπερατών υποστρωμάτων, καθώς και την εκτύπωση από άκρη σε άκρη. Δεν απαιτείται καμία προετοιμασία ή καθάρισμα. Ένα κλικ από τον χειριστή είναι αρκετό για να ξεκινήσει άμεσα η εκτύπωση. Ο Karibu προσφέρει επίσης μια επιλογή διπλού κυλίνδρου ικανή να χειρίζεται δύο ρολά, έκαστο πλάτους έως 1,6 μέτρα, η οποία διπλασιάζει την παραγωγικότητα του. Οι βάσεις των κυλίνδρων χωρίζονται σε δύο τμήματα με κάθε μισό να κινείται ξεχωριστά, εξασφαλίζοντας έτσι βέλτιστη τάση και ιδανικά αποτελέσματα και στους δύο κυλίνδρους.

Ο Karibu έχει 136 διακόπτες σε όλο το πλάτος της εκτυπωτικής επιφάνειας. Κάθε ένας ανοίγει ή κλείνει ένα κανάλι κενού, εξαλείφοντας έτσι τη διαρροή αέρα, ακόμη και ανάμεσα στους κυλίνδρους. Ένα ελαφρύ πάτημα του διακόπτη είναι όλη η ενέργεια που απαιτείται για να ανοίξει ή να κλείσει ολόκληρο το πλάτος της περιοχής κενού εντός τεσσάρων δευτερολέπτων. Αυτό καλείται κενό Tip Switch, μια τεχνική λύση για την οποία η SwissQprint έχει ήδη υποβάλει αίτηση για δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

Ο Karibu έχει τέσσερις δείκτες κατάστασης προσαρτημένους στον φορέα των κεφαλών. Είναι ορατοί από απόσταση και ενημερώνουν τον χειριστή σχετικά με την κατάσταση της μηχανής και την πρόοδο της εκτύπωσης. Συνεπώς, είναι πάντα εφικτό να προσέχετε τον Karibu - ακόμη και όταν ο χειριστής βρίσκεται σε άλλο σημείο του χώρου εκτύπωσης, φροντίζοντας για μια άλλη εργασία. Η SwissQprint έχει επίσης αναπτύξει μια σειρά ειδικών μελανιών για τον νέο εκτυπωτή Karibu roll-to-roll. Το στρώμα μελανιού είναι εύκαμπτο για να είναι κατάλληλο  για όλα τα εκτυπωτικά μέσα. Τα μελάνια είναι NVC-free και πιστοποιημένα με Greenguard-Gold. Επομένως, τα τυπωμένα προϊόντα είναι ασφαλή για χρήση σε νοσοκομεία και σχολεία. Το διεθνές δίκτυο διανομέων της SwissQprint έχει ξεκινήσει να δέχεται παραγγελίες που θα παραδίδονται από τον Σεπτέμβριο.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top