Αναζήτηση

Η swissQprint παρουσιάζει τον πιο γρήγορο εκτυπωτή ρολού Karibu S UV

Η swissQprint παρουσιάζει τον πιο γρήγορο εκτυπωτή ρολού Karibu S UV

Η swissQprint παρουσιάζει τον Karibu S - την γρήγορη έκδοση του εκτυπωτή Karibu UV roll to roll. Το S σημαίνει speed (ταχύτητα) - και αυτό σημαίνει αυξημένη παραγωγικότητα σε συνδυασμό με εκπληκτικά καλή ποιότητα εκτύπωσης. Ένα άλλο πλεονέκτημα: τόσο το Karibu όσο και το Karibu S έχουν δυνατότητα αυτόματης εκτύπωσης διπλής όψης.

Ο Karibu, ο εκτυπωτής UV roll to roll της swissQprint, έχει τώρα έναν δυνατό μεγάλο αδελφό: το νέο μοντέλο Karibu S. Δημιουργήθηκε για παρόχους υπηρεσιών εκτύπωσης που εκτελούν πολλαπλές βάρδιες για την παραγωγή αντικειμένων μεγάλου όγκου, όπως banners, αφίσες και μεγάλες διαφημιστικές πινακίδες. Το Karibu S συνδυάζει την ταχύτητα, έως 330 τετραγωνικά μέτρα την ώρα, με την εντυπωσιακή ευκρίνεια.

Ειδικά διαμορφωμένη κεφαλή εκτύπωσης

Το Karibu S διαθέτει τέσσερις κεφαλές εκτύπωσης για κάθε χρώμα - και αυτό εξηγεί τον υψηλό ρυθμό απόδοσης. Επιπλέον, όλοι οι εκτυπωτές μεγάλου μεγέθους swissQprint έχουν εννέα διπλά ρυθμιζόμενα κανάλια χρώματος, οπότε ένα κανάλι παραμένει ελεύθερο. Συνήθως, αυτό το κανάλι είναι διαμορφωμένο για λευκό, για να μπορεί εκτυπώνει αντικείμενα όπως διάφανα φιλμ.

Καθολικά και εξαιρετικά ευέλικτα μελάνια

Το χαρτοφυλάκιο της swissQprint περιλαμβάνει ένα βελτιστοποιημένο μελάνι ειδικά σχεδιασμένο για τους εκτυπωτές ρολού. Αυτό σημαίνει ότι οι πάροχοι υπηρεσιών εκτύπωσης μπορούν να χρησιμοποιούν σχεδόν κάθε πιθανό τύπο υλικού σε ρολό. Και το μελάνι μπορεί να αντέξει σε ό,τι χρειάζεται το υλικό: κοπή, δίπλωμα, τέντωμα ή ότι άλλο.

Μια κερδοφόρα επένδυση

Και τα δύο μοντέλα Karibu διαθέτουν τον ίδιο στιβαρό σχεδιασμό με όλα τα προϊόντα swissQprint - εξασφαλίζοντας διάρκεια ζωής πολύ πάνω από τον μέσο όρο. Με το χαμηλό λειτουργικό τους κόστος, οι ευέλικτοι εκτυπωτές UV roll to roll προσφέρουν την υπόσχεση υψηλής προστιθέμενης αξίας καθ΄ όλη τη διάρκεια ζωής τους. Και το υψηλό επίπεδο ποιότητας που είναι χαρακτηριστικό του swissQprint.

Αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης

Ως νέο χαρακτηριστικό, τόσο το Karibu όσο και το Karibu S μπορούν να χειριστούν την αυτόματη εκτύπωση διπλής όψης. Είναι ένα χαρακτηριστικό που διατίθεται προαιρετικά και σίγουρα αποτελεί μια καινοτομία που ενισχύει την αποδοτικότητα.

Το Karibu ελέγχει τη διαδικασία με τη βοήθεια ενός ενσωματωμένου συστήματος κάμερας και κωδικών QR που εκτυπώνονται δίπλα στο θέμα. Αυτό διασφαλίζει ότι τα θέματα που εκτυπώνονται στην πίσω πλευρά είναι τοποθετημένα ακριβώς στη σωστή θέση, έτσι ώστε και οι δύο πλευρές να ευθυγραμμίζονται - ακόμη και αν το υλικό δεν έχει εισαχθεί με ακρίβεια πριν από την εκτύπωση στην πίσω πλευρά ή εάν ο κύλινδρος εισάγεται στην αντίθετη κατεύθυνση λειτουργίας. Το σύστημα αναγνωρίζει πάντα τις σωστές θέσεις για τα θέματα. Η Lory, το διαισθητικό λογισμικό εξόδου, καθοδηγεί τους χειριστές στη διαδικασία - έτσι έχουν λιγότερη δουλειά (και λιγότερη σκέψη) να κάνουν και ο κίνδυνος σφαλμάτων είναι ελάχιστος.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top