Αναζήτηση

Kyocera ECOSYS P3260dn: Μικρό μέγεθος, μεγάλες επιδόσεις

Kyocera ECOSYS P3260dn: Μικρό μέγεθος, μεγάλες επιδόσεις

Ο εκτυπωτής ECOSYS P3260dn είναι ιδανικός για δυναμικές ομάδες εργασίας με υψηλές απαιτήσεις σε παραγωγικότητα που όμως παράλληλα αποζητούν χαμηλά κόστη λειτουργίας. Διαθέτει λειτουργία διπλής εκτύπωσης και λειτουργία Print&Follow, ενώ παράλληλα η χαμηλή κατανάλωση του σε ενέργεια μαζί με τα μακράς διάρκειας εξαρτήματα του τον καθιστούν μια εξαιρετική οικολογική επιλογή για κάθε χώρο.

Εξοπλισμένο με μια ποικιλία προηγμένων δυνατοτήτων, o ασπρόμαυρος Α4 laser εκτυπωτής ECOSYS P3260dn μπορεί να προσφέρει εργασίες εκτύπωσης σε αστραπιαίες ταχύτητες. Είναι ένα compact μοντέλο που μπορεί να τοποθετηθεί σχεδόν οπουδήποτε και απευθύνεται από το μικρό γραφείο, έως την επιχείρηση που απαιτεί εκτυπώσεις πολύ μεγάλου όγκου, καθώς μπορεί να προσφέρει έως και 60 σελίδες το λεπτό με ποιότητα ανάλυσης 1200dpi. Με μια σειρά από σύγχρονα χαρακτηριστικά, όπως εκτύπωση μέσω κινητού, ασύρματη συνδεσιμότητα (προαιρετικό), USB, duplex printing με ταχύτητα έως 43 σελίδες το λεπτό, βελτιωμένη ασφάλεια και επεκτάσιμη μνήμη, ο ECOSYS P3260dn μπορεί καλύψει κάθε ανάγκη.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι ο συγκεκριμένος εκτυπωτής ανήκει στη σειρά ECOSYS που σημαίνει ότι διαθέτει υλικά, ανταλλακτικά και αναλώσιμα μεγάλης διάρκειας, είναι φιλικός προς το περιβάλλον με οικονομικό κόστος και έχει βραβευθεί για την επιτυχή εκτύπωση υψηλότερου όγκου, έτσι ώστε οι χρήστες να μπορούν να διαχειρίζονται την αύξηση της εκτύπωσης με πιο αποδοτικό και φιλικό προς το περιβάλλον τρόπο.

Επιπλέον, προσφέρει βελτιωμένη ασφάλεια δεδομένων, ταχύτερη εκτύπωση με χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας, μειώνοντας τον χρόνο εκτύπωσης κατά 20%.

Στα προηγούμενα θα πρέπει να προσθέσουμε ότι το συμβατό toner έχει υψηλή απόδοση 40.000 σελίδων, μειώνοντας το συνολικό κόστος ιδιοκτησίας , ενώ η συσκευή είναι συμβατή με τέσσερις διαφορετικούς τύπους γραφίτη για να μπορούν οι επιχειρήσεις να βρουν τη σωστή λύση για να ταιριάζουν με τις ανάγκες τους.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Ο Kyocera ECOSYS P3260dn δέχεται μέχρι 4 πρόσθετες κασέτες χαρτιού αυξάνοντας το uptime και την απόδοση, όπως επίσης και έξτρα χύμα χαρτιού για όσες επιχειρήσεις έχουν ανάγκη πολύ μεγάλου όγκου εκτυπώσεων.

Υποστηρίζει και KFS

Πλέον ένας εκτυπωτής που απλά λειτουργεί δεν είναι το ζητούμενο για τη σύγχρονη επιχείρηση, όσο μικρή κι αν είναι. Αντί για περιβάλλον printing πλέον μιλάμε για περιβάλλον διαχείρισης εγγράφων και σε αυτό το κομμάτι η Kyocera πραγματικά πρωτοπορεί. Ο συγκεκριμένος εκτυπωτής υποστηρίζει τη λύση Kyocera Fleet Services (KFS), η οποία παρέχει μια ολοκληρωμένη και σε πραγματικό χρόνο εικόνα της κατάστασης του συνόλου των εκτυπωτικών μηχανών της επιχείρησης (και μάλιστα διαφορετικών κατασκευαστών). Μέσω του KFS,  επιτυγχάνεται η έγκαιρη διάγνωση και επίλυση των βλαβών, πολλές φορές πριν καν γίνουν αντιληπτές από τους χρήστες. Επιπλέον, παρέχεται η δυνατότητα δημιουργίας  αναλυτικών αναφορών σχετικά με τη χρήση των μηχανημάτων αλλά και πληροφορίες σχετικά με τη στάθμη των αναλωσίμων.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι το KFS δεν είναι ένα λογισμικό που θα πρέπει να εγκατασταθεί on-premises, αλλά μια υπηρεσία που λειτουργεί εξ ολοκλήρου στο cloud (συγκεκριμένα στο Microsoft Azure) και επομένως δεν απαιτείται καμία υποδομή από πλευράς επιχείρησης, ενώ είναι εφικτή η πρόσβαση από παντού.

Και mobile printing

Ο εκτυπωτής υποστηρίζει όλα τα σύγχρονα πρωτόκολλα ασύρματης εκτύπωσης, όπως AirPrint, Google Cloud Print, Mopria, αλλά και Wi-Fi direct για απευθείας εκτύπωση απευθείας από το κινητό.

Πρόκειται για μια συσκευή ικανή να καλύψει κάθε απαιτητική ανάγκη για επιχειρήσεις που χρειάζονται μόνο εκτύπωση με ποιότητα, ταχύτητα και κυρίως χαμηλό κόστος ιδιοκτησίας.

ΤΕΧΝΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ

Τεχνολογία εκτύπωσης: Μονόχρωμος laser A4
Ταχύτητα εκτύπωση: 60 σελίδες A4/ λεπτό
Ταχύτητα εκτύπωσης διπλής όψης: 43 σελίδες Α4/λεπτό
Χρόνος προθέρμανση: 25 δευτερόλεπτα
Κατανάλωση ενέργειας: Λειτουργία: 721 W, ετοιμότητα: 11 W, sleep; 0,7 W
Χωρητικότητα χαρτιού: Τροφοδότης πολλαπλών λειτουργιών: 100 σελίδες, τυπική κασέτα: 500 σελίδες, μέγιστη χωρητικότητα με προαιρετικές κασέτες: 2.600 σελίδες

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top