Αναζήτηση

Λάστιχα σπάτουλας BMP Viper

Λάστιχα σπάτουλας BMP Viper

Η BMP είναι κορυφαία κατασκευάστρια λάστιχων καθαρισμού από πολυουρεθάνη για συστήματα ψηφιακής εκτύπωσης. Εκμεταλλευόμενη τη μεγάλη τεχνική και πρακτική εμπειρία της, η BMP έχει σχεδιάσει μια σειρά λάστιχων πολυουρεθάνης για σπάτουλες μεταξοτυπίας.

Η σειρά χαρακτηρίζεται από υψηλή απόδοση και αντοχή σε χημικά και τριβή. Τα μελάνια διαλύτη είναι εξαιρετικά επιθετικά στα ελαστομερή πολυουρεθάνης με αποτέλεσμα τη διόγκωση, την φθορά των άκρων και τη μειωμένη διάρκεια ζωής των λάστιχων. Τ

α λάστιχα BMP Viper είναι κατασκευασμένα από υβριδικό (cross-linked) σχηματισμό πολυουρεθάνης, ιδιαίτερα ανθεκτικό σε μελάνια UV και βινυλίου.

Πλεονεκτήματα:

  • Εξαιρετική αντοχή στην τριβή και τους διαλύτες
  • Μεγάλη ακρίβεια ελέγχου σκληρότητας
  • Σταθερή κατανομή μελάνης στη γάζα καθ’ όλη τη διάρκεια της εκτύπωσης
  • Αιχμηρή, υψηλής ποιότητας και λειτουργικότητας άκρη λάστιχου
  • Εύκολο ακόνισμα που εξασφαλίζει παράταση της διάρκειας ζωής της σπάτουλας και μείωση κόστους
  • Χρωματική κωδικοποίηση ανάλογα με την σκληρότητα (Shore), για ευκολία χρήσης

Διατίθενται διαφορετικές σειρές λάστιχων Viper ανάλογα με τη σύνθεσή τους (μονή, διπλή ή τριπλή), ενώ σε κάθε σειρά υπάρχουν διαβαθμίσεις ανάλογα με τις τιμές σκληρότητας, από 65 Shore A έως 85 Shore Α και το πάχος τους.

Για περισσότερες πληροφορίες ζητείστε τον αναλυτικό κατάλογο των προϊόντων BMP Viper. GRAPHCOM ΕΠΕ, T/F: 210 9823800, info@graphcom.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top