Αναζήτηση

Nazdar 1600 POWERPRINT UV Screen Ink

Nazdar 1600 POWERPRINT UV Screen Ink

Η PowerPrint® 1600 UV Screen Ink Series της Nazdar αποτελεί μια σειρά μελανιών μεταξοτυπίας πολλαπλών χρήσεων, σχεδιασμένη για να καλύψει τις ανάγκες της ταχύτητας παραγωγής που θέτει ο σύγχρονος εξοπλισμός με χαμηλότερα απαιτούμενα επίπεδα ακτινοβολίας για το στέγνωμα, ελαττώνοντας έτσι τα ενεργειακά έξοδα και τις μεταβολές θερμοκρασίας στο υπόστρωμα. Όταν στεγνώσουν, τα μελάνια της σειράς PowerPrint® 1600 προσφέρουν εκτυπώσεις με χαμηλή οσμή, ανθεκτικό φινίρισμα και υψηλή αντοχή σε τριβές με το υπόστρωμα λόγω στίβαξης (block resistance).   
Η σειρά είναι σχεδιασμένη για διαφημιστικές εφαρμογές εσωτερικού και εξωτερικού χώρου και περιλαμβάνει γυαλιστερές και ματ αποχρώσεις.    
H PowerPrint® 1600 είναι ιδανική για εκτύπωση σε: Πολυστερίνη, άκαμπτα και εύκαμπτα βινύλια, αυτοκόλλητα βινύλια, πολυκαρβονικά, κάποια ακρυλικά φύλλα, επιχρισμένα χαρτιά, επιχρισμένα χαρτόνια και οντουλέ πολυπροπυλένιο με επιφάνεια corona treated.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top