Αναζήτηση

Νέα εκτυπωτικά-κοπτικά Roland

Νέα εκτυπωτικά-κοπτικά Roland

H νέα σειρά εκτυπωτικών-κοπτικών TrueVIS SG της Roland προσφέρει την ιδανική λύση για επαγγελματίες   που χρειάζονται ένα ποιοτικό και αξιόπιστο μηχάνημα  για μεγάλη ποικιλία εφαρμογών, σε προσιτή τιμή.

Με νέες κεφαλές  FlexFire και μελάνια eco solvent εξωτερικής χρήσης,  δίνουν εξαιρετική ποιότητα χρώματος γυαλιστερό φινίρισμα, ομοιόμορφα πλακάτα χρώματα και ευκρινή γραφικά.  Η γνωστή λειτουργία εκτύπωσης και κοπής της Roland δίνει στον επαγγελματία τη δυνατότητα επέκτασης σε νέες εφαρμογές. Το Roland Mobile Panel, μια ακόμα καινοτομία της Roland, εξασφαλίζει την απομακρυσμένη διαχείριση και έλεγχο των λειτουργιών του μηχανήματος μέσα από ένα tablet ή smart phone με σύνδεση Bluetooth. Όσο αφορά στην ταχύτητά τους είναι έως και 60% μεγαλύτερη από τα αντίστοιχα προηγούμενα μοντέλα της Roland δίνοντας στον επιχειρηματία την δυνατότητα να έχει παραγωγικότητα και ποιότητα μαζί.

Τα μελάνια του, πιστοποιημένα με GreenGuard Gold για ασφαλής εκτυπώσεις ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους με υψηλές απαιτήσεις ασφάλειας , διατίθενται σε σακουλάκια των 500ml σε ανταγωνιστική τιμή, και τοποθετούνται γρήγορα και εύκολα σε επαναχρησιμοποιούμενες θήκες , ενώ  παράγουν λιγότερα απορρίμματα. 

Το νέο RIP της Roland που συνοδεύει τα μηχανήματα έχει δύο RIP engines, με αποτέλεσμα γρήγορα previews, απροβλημάτιστη διαχείριση αρχείων με πολύπλοκες διαφάνειες, layers και άλλα ειδικά εφέ, ενώ επίσης περιλαμβάνει χρήσιμες λειτουργίες όπως: Νesting, Tiling,  Εκτύπωση Μεταβλητών Δεδομένων, Υπολογισμό Κατανάλωσης Μελανιού, κ.α. Είναι διαθέσιμα σε πλάτη 137 και 76 cm.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.atlasdigital.gr)

Τηλ: 210-9845771, fax: 210-9845081, e-mail: marketing@atlasdigital.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top