Αναζήτηση

Νέα Επιτραπέζια Εκτυπωτικά-Κοπτικά από τη Roland με Υψηλή Ταχύτητα

Νέα Επιτραπέζια Εκτυπωτικά-Κοπτικά από τη Roland με Υψηλή Ταχύτητα

Τα νέα μοντέλα επιτραπέζιων εκτυπωτικών-κοπτικών της σειράς VersaSTUDIO  της Roland προσφέρουν δύο ισχυρές λύσεις με eco solvent μελάνια που παράγουν εξαιρετική ποιότητα εκτύπωσης και διαθέτουν κοπή περιγράμματος για κοπή σε οποιοδήποτε επιθυμητό σχήμα. Χρησιμοποιούν τις ίδιες κεφαλές εκτύπωσης υψηλής ευκρίνειας, μελάνια eco solvent  και τεχνολογία κοπής με τους εκτυπωτές ευρείας διάστασης της Roland και έχουν ταχύτητα εκτύπωσης περίπου 4 φορές μεγαλύτερη από τα προηγούμενα μοντέλα. Παρά το συμπαγές μέγεθός τους  μπορούν να παράγουν μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας, όπως μπλουζάκια, αφίσες, αυτοκόλλητα, ετικέτες κ.α., εύκολα και γρήγορα.


Σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν εξαιρετική χρηστικότητα, ακόμη και για αρχάριους.  Όλες οι λειτουργίες μπορούν να εκτελούνται εύκολα με το παρεχόμενο λογισμικό Utility, ενώ περιλαμβάνουν επίσης στάνταρ λογισμικό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τα πάντα, από τη δημιουργία σχεδίων έως την εκτύπωση, με απλές λειτουργίες. Επιπλέον, ο νέος σχεδιασμός τους επιτρέπει την εκτέλεση όλων των εργασιών, από τη φόρτωση-ρύθμιση των υλικών  μέχρι τη συντήρηση, από το μπροστινό μέρος του εκτυπωτή.
Από τότε που παρουσιάστηκε το πρώτο μοντέλο, έχουν πωληθεί πάνω από 25.000 εκτυπωτικά της σειράς BN. Τα νέα μοντέλα ανοίγουν την πόρτα σε μεγαλύτερη δημιουργικότητα και επιχειρηματική επιτυχία για ακόμη περισσότερους ανθρώπους.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.rolanddg.gr, www.atlasdigital.gr)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top