Αναζήτηση

Νέα laser κοπτικά GRAPHLASER

Νέα laser κοπτικά GRAPHLASER

H GRAPHCOM λανσάρει μια νέα σειρά οικονομικών συστημάτων κοπής laser για ποικίλες αγορές και εφαρμογές. Η entry level γκάμα συστημάτων CO2 GRAPHLASER είναι ιδανική για κοπή & χάραξη ακρυλικών (πλεξιγκλάς), ξύλου, δέρματος κ.α. σε γρήγορες ταχύτητες.

Επιχειρήσεις επιγραφών και διαφημιστικών κατασκευών είναι μεταξύ των κύριων αγορών στις οποίες απευθύνονται τα κοπτικά GRAPHLASER. Ευρεία χρήση βρίσκουν επίσης στην αρχιτεκτονική και τον σχεδιασμό (μακέτες), τη βιομηχανία (π.χ. πάνελ οικιακών συσκευών), τον μοντελισμό, τη συσκευασία. Η αγορά του υφάσματος είναι επιπλέον μια ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά, ενώ η χάραξη δέρματος και ξύλου (ξυλογλυπτική, είδη δώρων, είδη επιπλώσεων, οικιακά είδη) αποτελούν σταθερά πεδία εφαρμογής.


Τα συστήματα GRAPHLASER προσφέρουν επιφάνεια εργασίας από 90 x 120cm, με πηγή laser 120W και δυνατότητα μεγαλύτερης ισχύος πηγής (έως 150W). Διαθέτουν στιβαρή κατασκευή από κράμα αλουμινίου, ενώ επιτυγχάνουν ταχύτητες χάραξης της τάξεως των 64m/min και βάθος κοπής έως 25mm.

Υπάρχει η δυνατότητα δειγματισμού της λειτουργίας των συστημάτων και δοκιμαστικής χάραξης/κοπής σε υλικά των ενδιαφερόμενων στις εγκαταστάσεις της GRAPHCOM. Για τις ανάγκες μεγαλύτερης παραγωγής, επιφάνειας εργασίας αλλά και επεξεργασίας μετάλλου, η GRAPHCOM προσφέρει τις high-end λύσεις κοπής laser της Cutlite Penta (πηγές CO2 και RF).

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την GRAPHCOM ΕΠΕ,  T/F: 210 9823800, info@graphcom.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top