Αναζήτηση

Νέα προϊόντα KIWO

Νέα προϊόντα KIWO

Τρείς νέες εμουλσιόν και μια πάστα κλεισίματος τελάρων από την KIWO είναι διαθέσιμα τώρα και στην ελληνική αγορά. Η ευρεία γκάμα φωτοχημικών-φωτογραφικών υλικών της γερμανικής εταιρίας εμπλουτίστηκε με τα:

  • AZOCOL® S 385 Conduct, αγώγιμη diazo dual-cure εμουλσιόν
  • AZOCOL S 305 FL, diazo dual-cure φωτοεμουλσιόν, κατάλληλη για εφαρμογές ηλεκτρονικών κυκλωμάτων
  • KIWOCOL® 380 H, dual-cure φωτοεμουλσιόν, κατάλληλη για εκτυπώσεις T-shirts
  • KIWOFILLER 409 Conduct, αγώγιμη πάστα κλεισίματος τελάρων          
  • AZOCOL® S 385 Conduct, αγώγιμη diazo dual-cure εμουλσιόν. Η μόνη αγώγιμη diazo dual-cure εμουλσιόν της αγοράς, αποτρέπει τον στατικό ηλεκτρισμό κατά τις διαδικασίες εκτύπωσης και καθαρισμού στη μεταξοτυπία. Είναι ανθεκτική στους διαλύτες και τα μελάνια UV και χρησιμοποιείται για δημιουργία στένσιλ μεγάλου πάχους. Συνίσταται η χρήση της με την πάστα κλεισίματος τελάρων KIWOFILLER 409 Conduct.
  • AZOCOL S 305 FL Diazo dual-cure φωτοεμουλσιόν, κατάλληλη για εφαρμογέςηλεκτρονικών κυκλωμάτων. Η AZOCOL S 305 σχεδιάστηκε για την παραγωγή στένσιλ υψηλής ποιότητας, ανθεκτικών σε διαλύτες και μελάνια UV. Ιδανική για απόδοση λεπτών τονικών διαβαθμίσεων, γραμμικών σχεδίων και γραμμάτων, βρίσκει εφαρμογή σε ηλεκτρονικές εφαρμογές, επιτυγχάνοντας εκτυπώσεις υψηλής ανάλυσης σε επιφάνειες από ανοξείδωτο ατσάλι και PET.            
  • KIWOCOL® 380 H Dual-cure φωτοεμουλσιόν, κατάλληλη για εκτυπώσεις T-shirts. Η νέα αυτή εμουλσιόν στερεοποιείται χημικά και είναι πολύ ανθεκτική σε διαλύτες και καθαριστικά. Έχει πράσινο χρώμα, υψηλό ιξώδες, με μεγάλο ποσοστό στερεών σωματιδίων (48%) και είναι κατάλληλη για στένσιλ μεγάλου πάχους. Συνδυάζεται με τον σκληρυντή εμουλσιόν KIWOSET® H-RE.  
  • KIWOFILLER 409 Conduct Αγώγιμη πάστα κλεισίματος τελάρων. Η πάστα KIWOFILLER 409 Conduct είναι κατάλληλη για το κλείσιμο και ρετουσάρισμα στένσιλ ανθεκτικών σε διαλύτες και ιδανική για χρήση με αγώγιμες εμουλσιόν, όπως η AZOCOL S 390 Conduct.

Με τη χρήση αγώγιμων εμουλσιόν εξουδετερώνεται ο στατικός ηλεκτρισμός που δημιουργείται από την γρήγορη κίνηση της σπάτουλας ή από την εκτύπωση λείων πλαστικών επιφανειών. Η πάστα KIWOFILLER 409 Conduct είναι υδατοδιαλυτή ακόμα και μετά το στέγνωμά της και επομένως αφαιρείται τελείως με ζεστό ή κρύο νερό.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στη GRAPHCOM, αντιπρόσωπο KIWO, T/F: 210 9823800, info@graphcom.gr.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top