Αναζήτηση

Νέα πρόταση εκτύπωσης της NMD Technologies

Νέα πρόταση εκτύπωσης της NMD Technologies

Mία  νέα λύση λανσάρεται στην ελληνική αγορά στον κλάδο της εκτύπωσης από την εταιρεία NMD Technologies. Πρόκειται για ένα προϊόν που αφορά την κατηγορία συσκευασία και είναι η πρώτη φορά που παρουσιάζεται στη χώρα μας.

Πρόκειται για το Postmark, κάτι εντελώς καινούριο και καινοτόμο για τα ελληνικά δεδομένα στον χώρο της εκτύπωσης. Το μηχάνημα αυτό σου επιτρέπει να τυπώσεις κάτι πάνω σε κάτι πολύ μικρό μέχρι πάνω σε μια έτοιμη συσκευασία.

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να τυπώσεις πάνω σε ιδιαίτερα και δύσκολα υλικά.

Τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά του συστήματος Postmark

Χρησιμοποιεί ένα σύστημα εκτύπωσης της HP, το FI1000. Είναι μια μπάρα εκτύπωσης που τυπώνει στο maximum 30cm πλάτος και με 90cm μήκος. Τυπώνει στα 1200 dpi πάνω σε όλα τα πορώδη υλικά και όχι στα γυαλιστερά, εκτός αν είναι επιστρωμένα. Τα μελάνια που χρησιμοποιεί είναι pigment νερού και είναι και αδιάβροχα. Έτσι δεν «ποτίζει» το υλικό εκτύπωσης και επίσης βοηθάει την κεφαλή να μην μπουκώνει εύκολα. Η ταχύτητά του είναι στα 27 μέτρα το λεπτό χωρίς να επηρεάζεται η ποιότητα εκτύπωσης από την ταχύτητα. Το πλάτος εκτύπωσης είναι στα 30cm, που όμως μπορεί ρυθμιστεί στο μέγεθος εκτύπωσης που επιθυμείς. Το Postmark διατίθεται και σε μοντέλο με 60cm ιμάντα.

Δυνατότητα επίδειξης του εκτυπωτή στα γραφεία της εταιρείας

Προσδοκία της εταιρείας NMD Technologies, της οποίας οι εγκαταστάσεις στεγάζονται στην Καλλιθέα, είναι αρχικά να εξυπηρετήσει και να προωθήσει όσο το δυνατόν καλύτερα το Postmark στα δυο μεγάλα αστικά κέντρα της Ελλάδας αλλά και σε περισσότερες περιοχές.

Υπάρχει η δυνατότητα επίδειξης του προϊόντος σε όποιον μπορεί και ενδιαφέρεται να το δει από κοντά κατόπιν ραντεβού.

NMD TECHNOLOGIES 

Μαντζαριωτάκη 82
176 76 Καλλιθέα
Τηλ: 211 1820602
www.nmdtechnologies.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top