Αναζήτηση

Νέα roll-off συστήματα τροφοδοσίας από τη Zund

Νέα roll-off συστήματα τροφοδοσίας από τη Zund

Δελτίο τύπου - Τα υλικά σε ρολό απαιτούν ειδικό χειρισμό, γι' αυτό και η Zünd διαθέτει στην αγορά συστήματα roll-off που μπορούν να χειριστούν ακόμη και τα πιο απαιτητικά υλικά. Ειδικότερα, η μονάδα Roll-off Cradle Feeder έχει αποδειχθεί μια επιτυχημένη λύση για την τροφοδοσία χωρίς άγχος τεράστιας ποικιλίας υφασμάτων.

Στο κέντρο του συστήματος Roll-off Cradle Feeder βρίσκεται μια βάση που αποτελείται από κυλίνδρους και ταινίες μεταφοράς που προωθούν το υλικό στην περιοχή εργασίας του κοπτικού μηχανήματος. Εάν χρειαστεί, το κλειστό μηχάνημα ρυθμίζει την ταχύτητα κίνησης και εγγυάται μια τροφοδοσία υλικού χωρίς τσακίσεις. Εάν ο αισθητήρας εντοπίσει μια ανωμαλία π.χ ρολά με ακανόνιστα άκρα, ο τροφοδότης προσαρμόζει αυτόματα την οριζόντια ευθυγράμμιση της βάσης. Τέλος, η λειτουργία γρήγορης επαναφοράς εξασφαλίζει ότι το υλικό τυλίγεται σφιχτά μετά την επεξεργασία.

Για να κάνει αυτό το προϊόν ακόμη καλύτερο,η Zund προχώρησε σε πλήρη επανασχεδιασμό με σύγχρονες smart τεχνολογίες. Το βελτιωμένο σύστημα Roll-off Cradle Feeder αυξάνει τη λειτουργικότητα και αποδοτικότητα του κοπτικού μηχανήματος αποτελώντας μια σημαντική επένδυση για όσους βρίσκονται στη βιομηχανία κλωστοϋφαντουργίας.

Μπορείτε να δείτε όλους τους τροφοδότες της εταιρείας Zund εδώ.

Αντιπρόσωπος της Zund στην Ελλάδα, Zapadel: Αγίου Βασιλείου 35, 17343 Άγιος Δημήτριος. Τ. 210 9957605 - E. info@zapadel.gr - https://zapadel.gr/ 

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top