Αναζήτηση

Νέα σειρά εκτυπωτών Mark II από την Mutoh

Νέα σειρά εκτυπωτών Mark II από την Mutoh

Η Mutoh Europe nv, επιχειρηματική μονάδα EMEA της Mutoh Industries Co. Ltd., με έδρα την Ιαπωνία, παρουσίασε τη σειρά Mark II, δύο νέους εξάχρωμους (CMYK + Wh, Va) UV LED εκτυπωτές πλάτους 162 cm, που ονομάζονται ValueJet 1638UR Mark II και ValueJet 1638UH Mark II. Και οι δύο εκτυπωτές ενσωματώνουν δύο κεφαλές εκτύπωσης piezo κατ 'απαίτηση και δύο λαμπτήρες UV LED μεγάλης διάρκειας. Ο ValueJet 1638UR Mark II είναι ένας εκτυπωτής ρολού, ενώ ο ValueJet 1638UH Mark II είναι ένα υβριδικό μοντέλο που χειρίζεται τόσο ρολά όσο και άκαμπτα υποστρώματα. Και οι δύο εκτυπωτές διατίθενται με το ολοκαίνουργιο & γνήσιο λογισμικό VerteLith ™ RIP της Mutoh με προηγμένη υποστήριξη 6 καναλιών.

Οι νέοι εκτυπωτές της σειράς Mark II, που σχεδιάστηκαν και κατασκευάστηκαν στην Ιαπωνία, διαθέτουν δύο νέες πρωτοποριακές δυνατότητες, έναν αλγόριθμο επόμενης γενιάς που αναπτύχθηκε ειδικά για ψηφιακή εκτύπωση UV ονομάζεται Intelligent Interweaving UV (i² UV) και το σύστημα Clear Tone, το οποίο προσφέρει μικρότερη διακύμανση στην πυκνότητα χρώματος και πιο ομαλές διαβαθμίσεις. Και οι δύο νέες δυνατότητες λειτουργούν σε συγχρονισμό με το νέο λογισμικό VerteLith ™ RIP της Mutoh για να προσφέρουν αυξημένη απόδοση και ποιότητα εκτύπωσης, συμπεριλαμβανομένων των καλύτερων δυνατών ντεγκραντέ και τόνων δέρματος.

Ο ValueJet 1638UR Mark II εκτυπώνει σε ρολά 162 cm και μπορεί να εξοπλιστεί με μηχανοκίνητο σύστημα φόρτωσης 30, 40 και 100 kg. Το υβριδικό μοντέλο ValueJet 1638UΗ Mark II μπορεί να εκτυπώνει σε άκαμπτα υλικά μέγιστου πάχους 15 mm και μέγιστου βάρους 15 kg. Η συμβατότητα σε ρολό είναι η ίδια με εκείνη του ValueJet 1638UR Mark II, με διαθέσιμα μηχανοκίνητα συστήματα φόρτωσης 30 και 40 κιλών.

Η μέγιστη ανάλυση εκτύπωσης αγγίζει τα 1440x1440 dpi, καθιστώντας τους δύο εκτυπωτές κατάλληλους τόσο για εκτυπώσεις εσωτερικού όσο και εξωτερικού χώρου.

Οι ValueJet 1638UR Mark II και 1638UH Mark II μπορούν να έχουν 3 διαφορετικές ρυθμίσεις: δύο φορές CMYK, CMYK + Varnish ή CMYK + White + Varnish και είναι κατάλληλοι για εκτύπωση σε ένα ευρύ φάσμα υλικών, συμπεριλαμβανομένων των υλικών που είναι ευαίσθητα στη θερμότητα. Η εκτύπωση σε υποστρώματα με σκούρο χρώμα ή μη λευκό / διαφανές, είναι επίσης δυνατή χάρη στη χρήση λευκών μελανιών. Τα ειδικά βερνίκια προσφέρουν προστιθέμενη αξία στο αποτέλεσμα.

Η Mutoh προσφέρει δύο τύπους μελανιού για τους εκτυπωτές Mark II, τα άκαμπτα μελάνια της σειράς UH21 και τα εύκαμπτα μελάνια της σειράς US11. Και οι δύο σειρές μελανιών έχουν χαμηλή οσμή, χωρίς επικίνδυνους αέριους ρύπους  HAP, που δεν απαιτούν πρόσθετο καθαριστή αέρα και επομένως ταιριάζουν σε οποιοδήποτε εργασιακό περιβάλλον. Για τα εύκαμπτα μελάνια της σειράς Mutoh US11, η Mutoh έλαβε πιστοποίηση GREENGUARD Gold, καθιστώντας τα μελάνια αυτά κατάλληλα για εφαρμογές σε εσωτερικούς χώρους, συμπεριλαμβανομένων γραφείων, αιθουσών διδασκαλίας και περιβάλλοντος υγείας.

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top