Αναζήτηση

Νέα σειρά πολυχανημάτων από την Konica Minolta!

Νέα σειρά πολυχανημάτων από την Konica Minolta!

Η Konica Minolta επαναπροσδιορίζει την τεχνολογία εκτύπωσης με τη νέα σειρά προϊόντων bizhub iSeries με δυνατότητες Internet of Things (IoT).

Η νέα γενιά bizhub i-Series προσφέρει αδιάκοπη σύνδεση για ένα δυναμικό περιβάλλον γραφείου.

Η Konica Minolta, ηγέτης στην παροχή κορυφαίων τεχνολογικών λύσεων που συμβάλουν στον ψηφιακό μετασχηματισμό των επιχειρήσεων, παρουσιάζει με υπερηφάνεια τη νέα σειρά προϊόντων bizhub i-Series, την νέα γενιά  πολυλειτουργικών συσκευών με δυνατότητα IoT.

Οι νέες τεχνολογίες αιχμής της Κonica Minolta πηγάζουν από την συνεχή φιλοδοξία να προσφέρει καινοτόμες λύσεις με αξίες για τους πελάτες της. Η νέα σειρά προϊόντων bizhub i-Series αποτελεί έναν έξυπνο τεχνολογικό εργαλείο που αγκαλιάζει απόλυτα τον τρόπο με τον οποίο εξελίσσονται οι επιχειρήσεις και αναβαθμίζει το ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα.

Η τεχνολογία έξυπνων συσκευών ενισχύει τη συνδεσιμότητα του γραφείου, βελτιστοποιώντας τον τρόπο λειτουργίας του, ενώ παράλληλα το προετοιμάζει προς τις απαιτήσεις του μέλλοντος, σε ένα φάσμα που κυμαίνεται από τις επιχειρησιακές βελτιώσεις έως και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Η παραγωγικότητα και η καινοτομία της νέας σειράς προϊόντων bizhub i-Series παρέχει τα απαραίτητα εργαλεία για ένα αποτελεσματικό δίκτυο επικοινωνιών. Απλοποιεί πολυπλοκότητες ώστε να προσφέρει βελτίωση της παραγωγικότητας των επιχειρηματικών διαδικασιών, δίνει τη δυνατότητα καλύτερης λήψης αποφάσεων και, συνεπώς, συμβάλλει στην δημιουργία εξυπνότερων επιχειρήσεων. Ξεπερνώντας τους κλασικούς περιορισμούς στις λειτουργίες ενός γραφείου, συνεισφέρει στο να ανταπεξέλθετε γρήγορα στις απαιτήσεις και τις μεταβαλλόμενες συνθήκες.

"Η παρουσίαση της νέας σειράς πολυλειτουργικών εκτυπωτών αποτελεί ορόσημο στην μακροπρόθεσμη στρατηγική  της  Konica Minolta για τις εκτυπώσεις γραφείου. Ο στόχος μας κατά την ανάπτυξη αυτής της σειράς ήταν να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα προϊόντα θα κατασκευάζονταν με βάση την επιτυχία των προκατόχων τους, συνεπώς ήταν πολύ σημαντικό να κατανοήσουμε  το τι ήταν αυτό που έκανε τις προηγούμενες γενιές αυτών των συσκευών τόσο επιτυχημένες", εξηγεί ο Olaf Lorenz, Γενικός Διευθυντής του τμήματος Διεθνούς Μάρκετινγκ της Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH. "Τόσο τα σχόλια των πελατών όσο και οι εκτιμήσεις των αναλυτών σχετικά με την επιτυχία των πολυλειτουργικών συσκευών της Konica Minolta καθιστούν σαφές ότι έχουμε πετύχει όχι μόνο χάρη στις καινοτομίες μας, αλλά και γιατί ανταποκρινόμαστε στις ρεαλιστικές ανάγκες των πελατών."

 

Απλή σχεδίαση και χρηστικότητα

Η κομψή, μοντέρνα σχεδίαση διαθέτει ένα έξυπνο περιβάλλον χρήστη σε στυλ smartphone, με οθόνη αφής 10 ιντσών, στρογγυλεμένες άκρες και ενδείξεις κατάστασης LED. Η διαδραστική εμπειρία χρήστη παρέχει εύκολη λειτουργία με ανατροφοδότηση με κραδασμούς και δυνατότητα εξατομίκευσης. Tα μοντέλα A3 και A4 λειτουργούν ακριβώς με τον ίδιο τρόπο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να είναι παραγωγικοί ανεξάρτητα από τη συσκευή.

 

Απόδοση υψηλών προδιαγραφών, ενισχυμένη αποδοτικότητα και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα

Απόδοση υψηλών προδιαγραφών, ενισχυμένη αποδοτικότητα και απρόσκοπτη συνδεσιμότητα. Η  νέα σειρά προϊόντων  bizhub i-Series διαθέτει ισχυρό μηχανισμό, τετραπύρηνη κεντρική μονάδα επεξεργασίας με μνήμη 8 GB και σκληρό δίσκο SSD 256 GB, που προσφέρει λειτουργίες γρήγορης απόκρισης και υψηλής απόδοσης. Με την περαιτέρω επέκταση των δυνατοτήτων της σειράς προϊόντων bizhub i-Series και την προσθήκη ευελιξίας, το πολύτιμο Konica Minolta MarketPlace προσφέρει ελευθερία εξατομίκευσης και πρόσβαση σε εφαρμογές που αυξάνουν την παραγωγικότητα.

 

Έξυπνη εξυπηρέτηση και προηγμένη ασφάλεια

Με την ελαχιστοποίηση του χρόνου διακοπής λειτουργίας και τη διασφάλιση της αδιάλειπτης χρήσης, η σειρά προϊόντων bizhub i-Series συλλέγει με έξυπνο τρόπο δεδομένα για αυτο-διάγνωση και για βέλτιστες προβλέψεις του χρόνου αντικατάστασης εξαρτημάτων και αναλώσιμων. Επιπλέον, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν απαράμιλλη εξυπηρέτηση στην πλατφόρμα απομακρυσμένης εξυπηρέτησης της Konica Minolta, η οποία προσφέρει απομακρυσμένη δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας και συνεχή συντήρηση για εύκολη αντιμετώπιση προβλημάτων. Η ασφαλής και ενημερωμένη τεχνολογία είναι συνέχεια διαθέσιμη, καθώς το πιο πρόσφατο υλικολογισμικό μπορεί να μεταφορτώνεται σε τακτική βάση, είτε σε πραγματικό είτε σε προγραμματισμένο χρόνο.

Η εξαιρετική εξυπηρέτηση παρέχεται εφοδιασμένη με ένα επίπεδο ανυπέρβλητης ασφάλειας, το οποίο απαλλάσσει τις επιχειρήσεις από έναν ακόμη λόγο ανησυχίας. Εξοπλισμένη με τις υπηρεσίες bizhub SECURE, η σειρά προϊόντων bizhub i-Series δημιουργεί ένα ασφαλές οικοσύστημα εργασίας, όπου τα δεδομένα είναι προστατευμένα και προσβάσιμα με αξιοπιστία. Επιπλέον, υπάρχει δυνατότητα για  προαιρετική επέκταση του μηχανισμού προστασίας από ιούς με το Antivirus BitDefender,  που σαρώνει αυτόματα όλα τα δεδομένα που μεταδίδονται και λαμβάνονται σε πραγματικό χρόνο έτσι ώστε να παραμένουν προστατευμένα από εξωτερικές απειλές. Όλα τα μοντέλα της i-Series πληρούν τις προϋποθέσεις του GDPR και έχουν πιστοποίηση HCD-PP του προτύπου ISO 15408, έτσι ώστε να πληρούνται τα πρότυπα προστασίας προσωπικών δεδομένων και οι απαιτήσεις ασφάλειας.

 

Δέσμευση στη βιωσιμότητα

Η Konica Minolta δεσμεύεται όχι μόνο στην καινοτομία αλλά και στην περιβαλλοντική βιωσιμότητα. Η επιτυχία της νέας σειράς προϊόντων i-Series αντανακλά αυτήν την παγιωμένη δέσμευση. Ανήκοντας στην κορυφαία σε εξοικονόμηση ενέργειας σειρά προϊόντων bizhub, κάθε μοντέλο έχει βαθμολογία EPEAT Gold και πληροί αυστηρότερα πρότυπα της Blue Angel. Η νέα μονάδα σύντηξης και ο νέος γραφίτης  με χαμηλή θερμοκρασίας σταθεροποίησης συμβάλλουν στην επίτευξη χαμηλότερης κατανάλωσης ενέργειας, τόσο κατά τη λειτουργία όσο και στην κατάσταση αναμονής. Οι περιβαλλοντικές επιπτώσεις μειώνονται περαιτέρω μέσω της νέας σχεδίασης της συσκευασίας, καθώς το προστατευτικό υλικό αντικαταστάθηκε με ελαφρύτερα μαξιλάρια αέρα, διατηρώντας δεδομένη την ασφάλεια κατά τη μεταφορά. Το κυριότερο: οι ήχοι κατά τη λειτουργία είναι μικρότερης έντασης χάρη στις βελτιώσεις που έγιναν στον ανεμιστήρα ψύξης και στον μηχανισμό του αυτόματου τροφοδότη εγγράφων. Οι λιγότεροι περισπασμοί δημιουργούν ένα περιβάλλον εργασίας με δυνατότητα περισσότερης συγκέντρωσης.

Η Konica Minolta θεωρεί τη σειρά προϊόντων i-Series ως το επόμενο βήμα για την καινοτόμο τεχνολογία που επιτρέπει στις επιχειρήσεις να διεξάγουν τις δραστηριότητές τους με τον καλύτερο τρόπο και να επιτυγχάνουν αποτελέσματα υψηλών προδιαγραφών. Παράλληλα η σειρά προϊόντων i-Series παρέχει στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να εστιάζουν απρόσκοπτα σε πιο σημαντικά θέματα. Και όσο οι επιχειρήσεις συνεχίζουν να εξελίσσονται, η σειρά προϊόντων bizhub i-Series θα εξελίσσεται μαζί τους. Τα νέα διαθέσιμα μοντέλα bizhub i-Series είναι τα bizhub C250i, C300i, C360i (έγχρωμοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές A3), C3300i, C3350i, C4000i και C4050i (έγχρωμοι πολυλειτουργικοί εκτυπωτές A4). Τους προσεχείς μήνες θα κυκλοφορήσουν και περισσότερα νέα μοντέλα.

 

Σχετικά με την Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς A.E.:

Η Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε., με έδρα στη Μεταμόρφωση Αττικής, αποτελεί θυγατρική της Konica Minolta Business Solutions Europe GmbH και δραστηριοποιείται στην εμπορεία και υποστήριξη επιχειρηματικών λύσεων υψηλής τεχνολογίας. Στη προσπάθειά της να υποστηρίζει τους πελάτες της με ισχυρές και ταυτόχρονα καινοτόμες λύσεις και υπηρεσίες, η Konica Minolta επενδύει σταθερά στην έρευνα και ανάπτυξη νέων τεχνολογιών και πρωταγωνιστεί στον καθορισμό νέων προτύπων.

 

Konica Minolta Επιχειρηματικές Λύσεις Ελλάς Α.Ε. Τηλέφωνο επικονωνίας: 210 - 2896 600​ ​info@konicaminolta.com.gr https://www.konicaminolta.com.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top