Αναζήτηση

Νέα σειρά Tuning Film χρωμίου TF 900 FlexChrome από τη MACtac

Νέα σειρά Tuning Film χρωμίου TF 900 FlexChrome από τη MACtac

Η νέα, ματ σειρά φιλμ αλλαγής χρώματος Tuning Film TF 900 FlexChrome της MACtac είναι μια επανάσταση στο χώρο της κάλυψης οχημάτων. Διαθέσιμα σε 10 χρώματα, τα φιλμ με φινίρισμα χρωμίου της σειράς έχουν πλούσιο χρωματικό βάθος και ασύγκριτη ελαστικότητα. Προσφέρουν ιριδίζον, σοφιστικέ αποτέλεσμα και 3 βασικά πλεονεκτήματα:

1.    Μειώνουν σημαντικά το θάμπωμα από τη λάμψη σε συνθήκες έντονου φωτός (ηλιοφάνεια)
2.    Το ματ φινίρισμα είναι λιγότερο ευάλωτο στις γρατσουνιές, σε σχέση με το γυαλιστερό
3.    Οι μικρές ατέλειες της επιφάνειας καμουφλάρονται καλύτερα σε σχέση με τα γυαλιστερά φιλμ

Η νέα σειρά προέκυψε μετά από πολύμηνη έρευνα και έχει ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα: την ελαστικότητα. Σε αντίθεση με άλλα φιλμ με εφφέ χρωμίου που κυκλοφορούν στην αγορά, τα φιλμ TF FlexChrome 900 ακολουθούν πιστά το σχήμα των καμπυλωτών επιφανειών στην εφαρμογή τους. Μόνο τα κοίλα σημεία απαιτούν κόψιμο του υλικού.

Επιπλέον, η bubble-free κόλλα που τροποποιήθηκε πρόσφατα ώστε να είναι πιο εύκολο στην επανατοποθέτησή του το υλικό, επιτρέπει την γρήγορη απομάκρυνση των φουσκάλων αέρα που προκύπτουν κατά την εφαρμογή σε κάθε είδους επιφάνεια (αυτοκίνητα, μοτοσυκλέτες, σκάφη, έπιπλα…)

Μοναδικό αποτέλεσμα που δεν περνάει απαρατήρητο
Σε σύγκριση με τα κοινά φιλμ αλλαγής χρώματος που κυκλοφορούν στην αγορά, οι αποχρώσεις των φιλμ FlexChrome είναι πιο πλούσιες, βαθιές και λαμπερές (σαμπανιζέ). Οποιαδήποτε αλλαγή του φωτός δημιουργεί μια νέα απόχρωση που κάνει το αυτοκίνητό σας μοναδικό.  

Παρακολουθήστε τo video για το νέο TF 900 FlexChrome.
Θα κάνει σίγουρα αρκετά κεφάλια να γυρίσουν!

Video εφαρμογής σε σκάφος από την εταιρία ApplyBoat

Περισσότερες πληροφορίες

Ή επικοινωνήστε με την GRAPHCOM ΕΠΕ, επίσημο αντιπρόσωπο των υλικών MACtac στην Ελλάδα  T/F: 210 9823800, info@graphcom.gr

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top