Αναζήτηση

Νέα UV εκτυπωτικά-κοπτικά Roland

Νέα UV εκτυπωτικά-κοπτικά Roland

Δύο νέα μοντέλα uv εκτυπωτικών-κοπτικών, που ανήκουν στη σειρά VersaUV, με σημαντικές βελτιώσεις και αυξημένη λειτουργικότητα, ανακοίνωσε πρόσφατα η Roland DG.

Με πλάτος υλικού 72cm (LEC2-330) και 162 cm (LEC2-640) προσφέρουν απαράμιλλη ποιότητα UV εκτύπωσης, ακριβή αναπαραγωγή χρώματος, περιγραμματική κοπή ακριβείας, περφορέ και συμβατότητα με μεγάλη γκάμα υλικών.

Εκτός της τετραχρωμίας CMYK φέρουν επίσης Λευκό και γυαλιστερό (Gloss) μελάνι και Primer για δυνατότητα εκτύπωσης σε ακόμα περισσότερα υλικά.

Με τα νέα μελάνια ECO-UV EUV5 (πιστοποιημένα με GreenGuard για ασφαλείς εκτυπώσεις ακόμα και σε εσωτερικούς χώρους), νεότερες κεφαλές εκτύπωσης και ισχυρές λάμπες LED επιτυγχάνουν βελτιστοποίηση της ποιότητας εκτύπωσης ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Επιπλέον, ένα προαιρετικό τραπέζι εκτύπωσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σταθερότερη τροφοδοσία, όταν πρόκειται για πιο άκαμπτα υποστρώματα όπως χαρτόνι.

Είναι ιδανικά εκτός των κλασσικών εφαρμογών (αφίσες, banners, κλπ)  και για ετικέτες, πρωτότυπα συσκευασίας, κουτιά απο λεπτό χαρτόνι, προϊόντα εσωτερικής διακόσμησης, κ.α., ενώ με το γυαλιστερό μελάνι, η δημιουργία 3D εφέ (ανάγλυφων) και υφών, προσίδει ξεχωριστή αισθητική και καλύπτει επιπλέον εφαρμογές.

Και τα δύο μοντέλα συνοδεύονται απο το λογισμικό RIP VersaWorks 6 της Roland.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (http://www.rolanddg.gr, http://www.atlasdigital.gr)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top