Αναζήτηση

Νέας γενιάς κοπτικά από την Roland DG

Νέας γενιάς κοπτικά από την Roland DG

Δελτίο τύπου - Η Roland DGA ανακοίνωσε δύο νέα μοντέλα κοπτικών πλάτους 159 cm (GR2-540) και 178 cm (GR2-640), με υψηλή  ακρίβεια κοπής και πίεση, καθώς και καινοτόμα χαρακτηριστικά για απρόσκοπτη κοπή μετά την εκτύπωση.

Αυτά τα νέας γενιάς κοπτικά μπορούν να κόψουν σχεδόν οποιοδήποτε σχήμα γρήγορα και “καθαρά” σε μια μεγάλη γκάμα υλικών από λεπτές μεμβράνες και θερμομεταφερόμενα, έως χοντρά αντανακλαστικά φύλλα και μάσκες αμμοβολής. Χάρη στη λειτουργία overcut κόβουν τέλειες ευκρινείς γωνίες ακόμα και στα πιο χοντρά υλικά. Είναι ιδανικά για εφαρμογές όπως επιγραφές και σημάνσεις, αυτοκόλλητα παραθύρου, κάλυψη οχημάτων, αθλητικά ενδύματα και πολλά άλλα.

 

Σχεδιασμένα για να συνδυάζονται άψογα με τα εκτυπωτικά Roland, προσφέρουν απαράμιλλη ευελιξία κοπής και ακρίβεια, καθώς και ασύγκριτη αξιοπιστία σε μια προσιτή τιμή.

Με κορυφαία ταχύτητα κοπής 1530mm/sec και μέγιστη πίεση 600 gf, παρέχουν την ακρίβεια κοπής και την παραγωγικότητα που απαιτούν οι επαγγελματίες χρήστες.

Με το λογισμικό Roland DG AAS II τα κοπτικά GR2 συνδυάζονται άψογα και με άλλων κατασκευαστών large format εκτυπωτικά.

Για περισσότερες πληροφορίες απευθυνθείτε στην αντιπροσωπεία της Roland, Atlas Digital AE (www.rolanddg.gr)

Σχετικά άρθρα

email Marketing

Το Βιβλίο Γραφικών Τεχνών, με εμπειρία χρόνων στη δημιουργία και υλοποίηση εκστρατειών email marketing και με εργαλείο την πλέον ενημερωμένη βάση δεδομένων εντός του κλάδου των γραφικών τεχνών, είναι ο καλύτερος συνεργάτης σας για μια επιτυχημένη εκστρατεία email marketing.

Back to top